Clifton Onolfo, president i CEO del CF Reus, entrevistat a TarragonaDigital

TarragonaDigital entrevistarà durant les pròximes hores a Clifton Onolfo i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta al nou president roig-i-negre
Clifton Onolfo, nou president i CEO del CF Reus, davant dels seguidors ganxets | Laia Solanellas

 

Clifton Onolfo, president i CEO del CF Reus Deportiu, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital. El nord-americà serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa de l'entitat roig-i-negra i analitzarà en quin moment es troba el club, quines són les seves intencions a curt, mitjà i llarg termini i d'altres qüestions. A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dijous 14 de febrer a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus. Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant l'adreça de correu electrònic esports@tarragonadigital.com, mitjançant l'usuari @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dijous a les 11.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini.

 

Onolfo, a l'ull de l'huracà

Clifton Onolfo és la cara més visible del projecte del CF Reus Deportiu després de tancar l'etapa amb Joan Oliver com a propietari. Acompanyat de Russell Platt des de la distància, Onolfo forma part de l'empresa US Real State Investment que ha comprat el 99,7% de les accions de la Societat Anònima Esportiva. Va aterrar a la capital del Baix Camp el 21 de gener, tot i que no va ser fins al dia 31 quan el Consejo Superior de Deportes va donar per vàlida la transacció. Divendres passat es va formar el nou Consell d'Administració on ell és un dels tres integrants. El nord-americà afrontarà l'entrevista amb el repte de posar llum a totes les qüestions que ronden pel cap de l'entorn roig-i-negre.

 

La publicació de l'entrevista, durant la tarda

Aquesta entrevista, com totes les que s'han realitzat durant la temporada, es publicarà durant la tarda del mateix dia de la realització d'aquesta. TarragonaDigital us oferirà en format vídeo tota la conversa amb el protagonista roig-i-negre, arxiu que anirà acompanyat d'un resum mitjançant un text i diferents fotografies.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!