La Fundació respon Onolfo i l’adverteix de possibles mesures legals

La Fundació Futbol Base Reus reacciona ràpidament davant l’atac de Clifton Onolfo, propietari de la SAE del CF Reus Deportiu. La Fundació avisa el nord-americà de possibles accions legals
Imatge de la Fundació Futbol Base Reus | Joan Alfons López

 

La Fundació Futbol Base Reus no ha tardat gens a reaccionar davant les paraules de Clifton Onolfo, propietari del CF Reus Deportiu. El nord-americà, que ha enviat aquesta matinada un correu electrònic a tots els abonats de l’entitat assegurant, entre altres coses, que «la Fundació està intentant matar el club», veu ara com aquesta respon de forma contundent afirmant que les seves acusacions són «rotundament falses».

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Possibles accions legals

La Fundació, que mostra la seva disconformitat amb el discurs d’Onolfo, recorda que sempre han estat «al servei de la SAD, oferint en tot moment la seva ajuda a l’únic representant legal que té avui el CF Reus, el Sr. David López». Des de la nova institució que aplega tot el futbol formatiu ganxet revelen que el president Xavier Castro i el director esportiu Marc Carrasco «han col·laborat buscant possibles inversors de la mà de l’administrador concursal per tal de fer viable la continuïtat de la SAD».

 

També deixen clar que «la idea original de separar la gestió del futbol base del futbol professional va ser una proposta exclusivament de la Fundació, i ha suposat un gran esforç convertir-la en realitat». Per rematar el comunicat, la Fundació deixa anar una seriosa advertència: «Si es tornen a fer públics aquesta mena d’atacs i falsedats envers la nostra entitat, prendrem les mesures legals que considerem oportunes».

 

També et pot interessar

 

Comunicat íntegre de la Fundació Futbol Base Reus

Després de les darreres acusacions envers la Fundació Futbol Base Reus per part del propietari del CF Reus Deportiu SAD, Sr. Clifton Onolfo, volem expressar la nostra disconformitat amb aquestes, afirmant que són rotundament falses.

 

La Fundació ha estat sempre al servei de la SAD, oferint en tot moment la seva ajuda a l'únic representant legal que té avui el CF Reus,el Sr. David López, administradord'aquest. En aquest sentit, fins i tot alguns membres de la Fundació, com el President, Xavier Castro, o el Director Esportiu, Marc Carrasco, han col·laborat buscant possibles inversos de la mà de l'administrador concursal, per tal de fer viable la continuïtat de la SAD.

 

La idea original de separar la gestió del futbol base del futbol professional va ser una proposta exclusivament de la Fundació, i ha suposat un gran esforç convertir-la en realitat. Estem molt orgullosos d'haver pogut assegurar la continuïtat del futbol base masculí, del futbol femení, de l'equip Genuine i del projecte de futbol de ciutat.

 

És per això que si es tornen a fer públics aquesta mena d'atacs i falsedats envers la nostra entitat, prendrem les mesures legals que considerem oportunes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris