Participen més de 300 persones a l’11a cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant

Un total de 153 corredors han completat la cursa llarga, amb un recorregut de 4,8 quilòmetres, i el millor temps ha estat de 15 minuts i 44 segons
Sortida de la 11a cursa popular de l'Hospitalet de l'Infant | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

El passat diumenge 29 de juliol, es va disputar l’onzena edició de la cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant. En aquesta cursa hi van participar més de 300 corredors dels quals finalment van completar el recorregut llarg, de 4,8 quilòmetres, 153 corredors; i del recorregut curt, de 900 metres, van arribar a la meta 160 corredors. La cursa de recorregut curt no era de caràcter competitiu realment.

 

L’àrea d’esports de l’ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és qui organitza la cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant. La inscripció a aquest esdeveniment esportiu és gratuïta i té com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, al passeig marítim.

Guanyadors de la categoria masculina

Per part de la cursa de recorregut llarg, el campió absolut de la prova en categoria masculina va ser Hakim Hamid amb un temps de 15 minuts i 44 segons, del club «Fisio Jose Gómez». Per a completar els tres classificats de la cursa llarga, en segona posició va quedar en Marc Bové amb un temps de 16 minuts i 14 segons, del club «Gas x Satanás». I en tercera posició va quedar l’Adrià Ceballos amb un temps de 16 minuts i 18 segons, del club «Atletismo Sant Josep Obrer».

 

Guanyadors de la cursa popular en categoria masculina | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Guanyadores de la categoria femenina

Les tres classificades en la categoria femenina de la cursa de recorregut llarg van ser la Sonia Arruti, vencedora amb un temps de 20 minuts i 2 segons, del club «Running Zaragoza-Fisio Zaragona». En segona posició va quedar la Marta Galero, corredora local, amb un temps de 20 minuts i 46 segons. I finalment el tercer lloc va ser per l’Angelica Damoc amb un temps de 21 minuts i 3 segons, del club «Romania».

 

Guanyadors de la cursa popular en categoria femenina | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Els participants més joves van rebre una medalla

Els atletes locals que van quedar en primers van ser en Pau Martí Navarro, en la categoria masculina, i la Cristina Borràs Chavarria, en la categoria femenina. Tant als guanyadors locals com als tres primers classificats de la cursa llarga en ambdues categories, masculina i femenina, se’ls va lliurar un trofeu per part dels regidors Cristina Borràs i Miguel Ángel Garcés. A més a més, els participants més joves van rebre una medalla com a premi i, a tots els participants, una samarreta commemorativa.

 

Si voleu consultar amb més detall els resultats de la cursa popular, ho podeu fer accedint a la pàgina web www.tretzesports.com.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!