Miró, nou patrocinador del Reus Deportiu

El conjunt roig-i-negre, a qui partir d'ara s'ha d'anomenar Reus Deportiu Miró, lluirà el nom de l'empresa de vermuts a la samarreta fins a finals de temporada
Miró és el nou patrocinador del Reus Deportiu | Joan Alfons López

 

El Reus Deportiu ha anunciat aquesta tarda el nou patrocinador principal de la samarreta del primer equip: Miró. L'empresa de vermuts reusenca fa un pas endavant en la vinculació amb l'entitat presidida per Mònica Balsells i passarà de lluir el nom al pantaló com feia fins ara a fer-ho a la part frontal de la samarreta, a més d'incloure's el cognom Miró al nom de l'equip. Per tant, a partir d'ara el primer equip dirigit per Jordi Garcia serà conegut com a Reus Deportiu Miró.

 

Avui, estrena

Reus i Miró van arribar a l'acord el passat divendres i fins avui no s'ha anunciat. Aquest patrocini és exclusiu del primer equip masculí i, en un principi, té una durada fins a finals de temporada. Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, ha afirmat durant la presentació de l'acord que «l'acord és per aquesta temporada però a l'abril o al maig assentarem les bases per a la pròxima o pròximes temporades». A més, la màxima mandatària roig-i-negra ha volgut deixar clar que «és una gran sort posar-nos d'acord. És un orgull portar Miró a la samarreta, som dues entitats centenàries i ens aporta una satisfacció immensa».

 

Carles Prat, director general de Vermuts Miró, ha afirmat que «creiem que sortirem guanyant ambdues parts, considerem que és un acord oportú, hem anat col·laborant. Ara fem un pas endavant i s'obre una possibilitat d'estudiar coses conjuntes per a què ambdues entitats guanyem visibilitat». Prat, que assegura que «busquem fidelitzar-nos amb l'equip», no ha donat xifres econòmiques de l'acord però ha afirmat que «la quantitat és proporcional pel que es demana en el temps de campanya».

 

Mònica Balsells acompanyada de Carles i Laura Prats (Vermut Miró) | Joan Alfons López

 

El nou patrocini a la samarreta i al nom de l'equip s'estrenarà aquest vespre a partir de les 21.00 hores en el partit que el Reus Deportiu Miró disputarà a la pista del CH Caldes, duel que serà televisat per Esport3.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris