Mor el mític Pep Mari, històric treballador del CF Reus

Josep Maria Grangé, popularment conegut com a Pep Mari, ha mort aquest dissabte. Va ser l’encarregat del material del primer equip durant tres dècades
Pep Mari observant un partit de futbol femení al Morell | Xavi Guix

 

La història del CF Reus Deportiu ha perdut una peça molt present en els darrers anys de l’entitat. Josep Maria Grangé Martell, popularment conegut com a Pep Mari, ha mort aquest dissabte a l’edat de 70 anys, 35 dels quals va dedicar amb passió a l’entitat roig-i-negra actuant d’encarregat de material del primer equip i també com a delegat de camp. L’històric treballador de l’entitat del Baix Camp tindrà una cerimònia en el seu honor aquest diumenge a les 16.00 hores al Tanatori de Reus.

 

Mitja vida al servei del CF Reus

Pep Mari va néixer un 31 de març del 1948 i 70 anys després diu adéu. Durant més de tres dècades va dedicar-se amb passió i determinació al CF Reus Deportiu, convertint-se en un treballador únic i peculiar que no va passar desapercebut en el personal del club, els tècnics i els jugadors. El seu caràcter peculiar el situava quasi sempre en el centre de les bromes i va convertir-se en una peça molt estimada pels futbolistes que anaven passant per la disciplina reusenca.

 

Acompanyat del seu habitual puro a la boca i sense oblidar els seus mítics remucs, Pep Mari va deixar empremta durant molts anys fins que va deixar l’activitat laboral, deixant pas a nous treballadors que han ocupat la seva tasca posteriorment.

 

Imatge de l'homenatge a Pep Mari durant el Reus-Girona de fa dos estius | CF Reus

 

Homenatge el passat estiu

El CF Reus Deportiu va creure adient realitzar un homenatge a la figura de Pep Mari fa dos estius, concretament el 12 d’agost del 2017 abans de la disputa del partit amistós entre el conjunt roig-i-negre i el Girona FC. Aquell duel va servir per a què l’Estadi Municipal pogués tornar a l’històric treballador un tros d’agraïment a un Pep Mari visiblement emocionat.

 

Acompanyat del president Xavier Llastarri, Pep Mari va rebre una placa commemorativa i va ser l’encarregat de realitzar la sacada d’honor de l’encontre. Des d’aleshores no era estrany trobar-lo pels carrers de Reus amb la seva clàssica gorra del conjunt roig-i-negre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris