PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Part de la plantilla del CF Reus es reunirà amb Tebas a Madrid

Els futbolistes parlaran amb el màxim mandatari de LaLiga per trobar una bona solució per a totes les parts implicades
Els jugadors del CF Reues es reuniran amb Tebas aquest dimarts | LaLiga123 TV

 

Part de la plantilla del CF Reus viatjarà aquest dimarts a Madrid per reunir-se amb Javier Tebas a LaLiga i parlar aquest assumpte i trobar una solució bona per a tothom. El risc de desaparèixer de l'entitat ganxeta és real. LaLiga vol aportar una solució als impagaments dels futbolistes roig-i-negres, que no cobren des de setembre. Amb aquest pagament, els jugadors no podrien deslligar-se del club i marxar lliures a un altre durant el mercat d'hivern. Tanmateix, un altre dels problemes que sorgeixen és el descens administratiu, el qual depèn del jutge únic de competició.

 

Reunió entre plantilla i Tebas, aquest dimarts

Aquest dimarts, 11 de desembre, hi haurà una reunió entre alguns membres de la plantilla del CF Reus i el màxim mandatari de LaLiga, Javier Tebas. El principal objectiu és trobar una bona solució per a tots. Això sí, respectant les regles del control econòmic, sense fer cap greuge comparatiu amb altres clubs. En aquest sentit, el que volen els jugadors és poder sortir d'aquesta situació en què han estat posats pels dirigents del club

 

LaLiga, pagant les nòmines dels futbolistes, vol aconseguir que la competició no estigui adulterada, ja que el CF Reus es quedaria amb poques fitxes. D'aquesta manera, equips que estan lluitant per evitar el descens, en sortirien beneficiats si bona part dels jugadors de la plantilla marxessin aquest mercat d'hivern. Per aquest motiu, des de LaLiga es vol pagar les nòmines dels futbolistes del CF Reus, fins i tot, dels que no estan inscrits, Tito, Yoda i Vitor Silva. L'únic que no cobraria el deute és Isaac Cuenca, ja que el reusenc no té contracte amb el club.

 

La solució que ofereix LaLiga és bona per alguns futbolistes, però per altres no, ja que significava que aquí s'acabava la història i haguessin pogut marxar del CF Reus. Amb el pagament de LaLiga, els hi tocarà seguir defensant la camiseta roig-i-negra, sense saber quin futur els hi presentarà, ja que a final de temporada, potser els hi toca viure un descens administratiu, ja que es veu molt difícil que s'aconsegueixin sis milions d'euros d'aquí a final de temporada per evitar el descens del club. 

 

Els jugadors del CF Reus amb els dirigents de l'AFE a principis de temporada   | AFE

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris