La platja de Coma-ruga acull el 21è torneig Eduard Manchón

L'esdeveniment tindrà lloc el dissabte 4 d'agost
La presentació del torneig Eduard Manchón s'ha fet a l'Ajuntament del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

Un clàssic de l'estiu al Vendrell és el Torneig de Futbol Platja Eduard Manchón, que enguany compleix ja 21 anys celebrant-se a Coma-ruga. Aquest dissabte 4 d'agost és el dia escollit per fer el torneig junt amb el memorial dedicat a qui fou extrem del Futbol Club Barcelona, i que organitza la Penya Barcelonista de Coma-ruga, presidida per Josep Maldonado.

 

Des de l'Ajuntament del Vendrell i la Penya Barcelonista de Coma-ruga destaquen el torneig com una trobada «emblemàtica i clàssica» de les penyes del Barça i com un referent del lleure i l'esport a la Costa Daurada. El torneig començarà a les quatre de la tarda amb un partit de jugadors del grup Amics d'Eduard Manchón +55, i a continuació tindrà lloc una intensa tarda amb altres partits, com el que protagonitzaran els 'Stars Team' —amb exjugadors del Barça— contra la Penya Barcelonista Coma-ruga 95.

 

Personatges populars i mediàtics

Una altra característica definitòria del torneig és que s'hi poden veure personatges populars i mediàtics, que enguany seran Maria Pau Huguet, Núria Feliu, Pemi Fortuny, Joan Reig, Josep Pons, Rafael Zubiria, Josep Maria Minguella o Salvador Sadurní, entre altres. També hi ha prevista una breu exhibició de Joan Sabaté, conegut com el 'Maradona de les Rambles' qui, ja retirat de la seva habilitat amb els tocs de pilota, resideix actualment al Vendrell.

 

Les 'cheerleaders' del Barça, una xaranga, o els Nens del Vendrell i els Nans del Vendrell també faran acte de presència a l'esdeveniment, en el qual també hi haurà el reconeixement pòstum per a Jose Antonio Zaldua o un homenatge a Paco Rodri. Al vespre, el 21è Torneig Eduard Manchón clourà amb un sopar de les penyes del Barça per a prop de 150 assistents a les pistes de l’escola Els Secallets, ple d’actuacions musicals, de màgia i d’humor.

 

Col·laboració amb el Banc de Sang

El Torneig Eduard Manchón col·labora aquest any amb el Banc de Sang i Teixits, amb el qual s'ha animat a tots els assistents al torneig a donar sang. Per aquest motiu, una unitat mòbil del Banc de Sang s’instal·larà dissabte al barri marítim de Sant Salvador, en concret, a la cruïlla del carrer Cardener amb l’Església de Sant Salvador, de les 17.30 a les 20.30 hores.