Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Enrique Martín: «Tirarem endavant aquest repte tan apassionant»

Durant la seva presentació, el nou entrenador del Nàstic s'ha mostrat il·lusionat, optimista i ambiciós, i ha assegurat que se sent «molt a gust» amb la situació
Enrique Martín posa amb el president del Nàstic | Laia Solanellas

 

Finalment, el Nàstic de Tarragona ha presentat Enrique Martín com a nou entrenador del primer equip. Flanquejat pel president del club, Josep Maria Andreu i pel director esportiu, Arnal Llibert, Martín ha comparegut davant la premsa optimista i segur, i ha assegurat que se sent «molt a gust» amb la situació. «Tirarem endavant aquest repte tan apassionant; és una benedicció que el Nàstic m’hagi trucat, perquè és un club al qual tinc molta estima», ha afegit.

 

Andreu, per la seva part, ha explicat que feia temps que l’entitat volia que Martín fos a Tarragona i s’ha mostrat convençut que, d’aquí a final de temporada, l’equip podrà aconseguir «els objectius que volem».

 

Escolta la roda de premsa de presentació d'Enrique Martín

 

 

El bon nivell dels futbolistes del Nàstic, per sobre de tot

Des d’un primer moment, el tècnic ha volgut treure ferro a la situació de l’equip tot apel·lant a l’esperit grupal i al nivell futbolístic per tirar endavant. «Conec jugadors, és clar que el club té jugadors amb un molt bon nivell, però hi ha circumstàncies i moments on les coses no van», ha explicat.

 

En aquest sentit, Martín ha destacat que li encanta «el repte de trobar-me un grup nou, m’agrada gestionar grups que no conec internament, però futbolísticament sí». «He vist jugadors amb bon nivell que ara no estan encertats, però això és molt llarg i ara hi ha gent que està còmodament situada a la lliga, molt a gust, però tots sabem com funciona», ha manifestat.

 

Primera sessió d'Enrique Martín al capdavant del Nàstic | Laia Solanellas

 

Intensitat innegociable, la filosofia Martín

Pel que fa a la seva filosofia de joc i d’equip, l’entrenador navarrès ha explicat que, per a ell, hi ha un valor innegociable, la intensitat. «És curiós que aquest equip i els anteriors, quan han tingut màxima intensitat, durant els moments d’instint de supervivència, de salvar la categoria, se n’han sortit. Per intensitat i perquè és un equip que té i que ha tingut qualitat», ha defensat.

 

Cinquens per la cua, com a mínim

Sobre els objectius d’aquí a final de temporada, el tècnic ha explicat que «no vinc a quedar cinquè per la cua, això seria el mínim; no podem renunciar absolutament a res. I no venc la moto, sóc realista». Per sortir del pou, Martín confia que podrà ajudar els jugadors a perdre la por, «que no pensin gaire —pensar és dolent, pensar molt és molt dolent—, i com més es pensi més fotuts; tot i que, no pensar no significa no ser responsable».

 

Enrique Martín a la sala de premsa del Nou Estadi | Laia Solanellas

 

L'humor del nou tècnic: «Si em foten fora, em quedo a Salou fins al juliol»

Preguntat pel passat, nou entrenador del Nàstic ni s’hi ha volgut entretenir. «No perdo ni un segon en històries que ja han passat. Quan et fan fora de la feina, en lloc de pensar que s’obre una altra porta... les coses passades, han passat» ha expressat, i ha afegit que «potser em quedo set anys aquí o, si em foten fora, em quedo a Salou fins al juliol».

 

Diumenge contra l'Oviedo, primera prova

L’equip, a hores d’ara, ja s’entrena a les ordres del nou tècnic a l’espera d’un bon resultat que, sens dubte, seria tot un bàlsam de cara a les properes jornades. Diumenge, contra l’Oviedo, el Nou Estadi viurà un partit clau, amb la il·lusió renovada i un nou entrenador que, ara per ara, transmet força, passió i optimisme.

Comentaris