GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un préstec de LaLiga permetrà pagar les nòmines dels jugadors del CF Reus

Si cobren, els jugadors no podran iniciar els tràmits per abandonar el club
Joan Oliver, en una imatge d'arxiu. | Joan Alfons López

 

LaLiga oferirà un préstec al CF Reus per poder pagar les tres nòmines que els falten per cobrar als jugadors. D’aquesta manera, tal com ha informat el Diari de Tarragona, els 16 jugadors en plantilla del primer equip no podran abandonar el club i se soluciona, de moment, aquesta part del conflicte. El fet que els jugadors acabin cobrant les nòmines abans del dia 11 de desembre, no els permetria iniciar els tràmits per abandonar el club. El problema, però, naturalment no acaba solucionat aquí. A més, aquest préstec no cobriria el pagament de les nòmines retardades de la resta de tècnics i treballadors del club.

 

El passat dimecres, 5 de desembre, la plantilla del Reus va mantenir una reunió amb representants de l'Asociación de Futbolistas Españoles (AFE), on l'associació els va informar de tot allò que podia fer per ells. En principi, el pròxim dilluns 10 de desembre a les 23.59 hores finalitzava el termini del CF Reus per fer front al pagament del salari dels futbolistes. Si no es feia efectiu el pagament de les nòmines, els futbolistes haurien començat els tràmits per abandonat el club l’endemà, el dimarts dia 11. El procés d'abandonament del club podria durar, llavors, entre 7 i 10 dies hàbils.

 

Agenda pràctica per seguir el patiment del CF Reus.

 

Només dotze jugadors podrien marxar del CF Reus

Un altre dels entrebancs amb què es trobaven els futbolistes reusencs és que segons el conveni col·lectiu actual, LaLiga només acceptaria la baixa de dotze jugadors, fet que obligaria la plantilla a posar-se d'acord entre ells. En el cas del CF Reus, els tres futbolistes no inscrits, Yoda, Tito i Vito, tindrien assegurada la seva marxa del club, així com nou jugadors més. Actualment, el club té dinous fitxes professionals, setze legalment inscrites a LaLiga i tres que no ho estan, que són els tres jugadors esmentats.