L’afició del CF Reus exigeix la marxa d’Oliver en la protesta davant l’Estadi

Més de 200 persones s’ajunten a les portes de l’Estadi Municipal per llegir un manifest i exigir la sortida de Joan Oliver, màxim accionista de la SAE.

 

 

Més de 200 persones s’han manifestat a les portes de l’Estadi Municipal abans de la disputa del partit entre el CF Reus Deportiu i el Córdoba CF per mostrar el seu malestar amb la gestió econòmica de l’entitat i demanar la sortida de Joan Oliver, màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva. Tot i que l’entitat feia oficial al migdia que començava a realitzar els pagaments pendents als futbolistes del primer equip, la manifestació no s’ha ajornat i les protestes s’han realitzat.

 

Càrrega contra Oliver, suport a la plantilla i treballadors

Tot i que la solució al tràgic futur roig-i-negre ha arribat al migdia, no s’ha desconvocat una manifestació que ha comptat amb una carta formada per sis punts on s’ha deixat clar el malestar per diferents circumstàncies: la falta de transparència des de l’arribada d’Oliver, la poca implicació amb l’àrea social del club, la manca de gestió al capdavant de l’entitat, la poca transparència amb els jugadors, els tècnics i els treballadors a més de carregar contra les compareixences públiques del màxim accionista ganxet.

 

Més de 200 persones s'han ajuntat a les portes de l'Estadi Municipal | Laia Solanellas

 

 

Al discurs programat s’han sumat càntics com «Mai morirem», «T’estimo Reus» i «Oliver dimissió», sense oblidar de donar suport al planter de treballadors de l’entitat. També han dirigit ànims als jugadors que, en aquell moment, es trobaven dins del vestidor ultimant els darrers detalls abans de saltar a jugar contra el Córdoba.

  

 

 

Ànims des de Còrdova

A la presència contundent de seguidors del CF Reus cal sumar un petit grup d’aficionats del Córdoba que s’han sumat a la protesta. Els seguidors andalusos han arribat a les instal·lacions de l’Estadi a la mateixa hora que el seu equip (16.20 hores aproximadament) i no han dubtat en mostrar suport al públic roig-i-negre amb una pancarta que ha estat una mostra més de la solidaritat del conjunt cordovès amb la parròquia reusenca.

 

L'afició del Córdoba ha donat suport a la del CF Reus | Laia Solanellas

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!