Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

La campanya tarragonina per a les municipals del 26-M, en directe

Enrique Martín: «Hem comès errors infantils»

El tècnic grana, dur amb el discurs després de la derrota al camp de l'Albacete. Becerra i Rocha demanen contundència sobre el terreny de joc
Enrique Martín dirigint-se a la banqueta abans de l'Albacete-Nàstic | www.aupaalba.es

 

Dur missatge dels integrants del Nàstic després del partit quallat a Albacete. Com no podia ser d'una altra manera, l'expedició grana marxa decebuda del Carlos Belmonte i el primer que no ho ha amagat és l'entrenador Enrique Martín: «No hem estat com volíem, no hem donat bona imatge. A la segona part hem empatat a zero però hem comès errors infantils. Tenim una meta fins desembre, avui no ens ha sortit res». El navarrès té clar on focalitza les seves preocupacions: «La defensa és el que més em preocupa. Hem donat moltes facilitats, hem de ser un equip més consistent i ordenat. Ha estat molt fàcil guanyar-nos avui».

 

Evitant els extrems

Enrique Martín ha volgut evitar el dramatisme màxim. L'entrenador nastiquer ha volgut deixar clar que cal trobar el punt d'equilibri: «Diumenge passat no érem tant tant (bons), ni avui tant tant (dolents). Quan baixes la intensitat et guanya qualsevol fàcilment. Si no hi ha contundència, és una ruïna». Martín també ha deixat anar que «s'ha de millorar molt. La intensitat defensiva és molt important, si no estem llestos, ho passarem malament. Hi ha molta feina a fer per anar creixent. Cal temps, l'equip a poc a poc anirà creixent. L'any passat amb l'Albacete també vam guanyar el primer partit i vam perdre el segon, veurem».

 

 

Becerra i Rocha demanen contundència

«Individualment també marxo insatisfet tot i que fet bones aturades. Perdem tots, no me'n vaig content del partit». Aquestes han estat les primeres paraules d'Isaac Becerra després del partit. El porter grana, el més destacat del bàndol tarragoní, ha assegurat que «ens ha faltat ser més contundents en les disputes. Quan tens errors a prop de la porteria, et castiguen. Hem de seguir treballant. La setmana passada no érem tan bons i aquesta tan dolents».

 

Pel que fa a Rocha, el de Cáceres ha lamentat que s'hagi «estat un equip diferent del de diumenge passat. Han estat superiors a nosaltres. Hem de seguir la línia de la setmana passada».

 

 

Comentaris