PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Xavi Bartolo: «Un punt és un punt i més en la situació que estem passant»

El tècnic destaca la feina del seu equip i assegura que allò que s'ha mostrat davant el Zaragoza és «un senyal per a què es faci l'impossible per solucionar la situació»
Xavi Bartolo durant la compareixença de premsa a l'Estadi Municipal | Joan Alfons López

 

L'empat del CF Reus davant el Zaragoza s'ha valorat de forma agredolça des de l'àmbit esportiu de l'entitat. Xavi Bartolo, tècnic dels ganxets, ha passat per la sala de premsa per deixar clar que el punt té «un mèrit immens, un punt és un punt i més en la situació en la qual ens trobem». El lleidatà ha agraït el suport de l'afició i ha considerat que «dins de l'equilibri general, el resultat és just».

 

Missatge cap al club

Bartolo ha aprofitat per deixar clar que l'empat i la imatge oferta «és un plus de confiança i un senyal al club per a què faci l'impossible per solucionar la situació i que la setmana vinent puguem competir en igualtat de condicions amb els rivals». El punt s'ha celebrat amb una barreja d'alegria i tristesa. Sigui com sigui, «l'ambient (al vestidor) és molt emotiu, al final del partit veus l'alegria però hi ha una certa tristor i ràbia, el grup és fort».

 

Escolta les declaracions de Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus

Escolta Èdgar Badia parlant de resignació dins del vestidor

Declaracions de Juan Domínguez després de l'empat contra el Zaragoza

 

 

 

 

El club treballarà intensament fins al divendres 31 d'agost per solucionar la situació econòmica i esportiva. Malgrat que Bartolo no es vol posar en el pitjor dels casos, aquell que no permetria inscriure cap futbolista o només uns pocs, el lleidatà ha assegurat que la viabilitat del projecte engrescador d'aquesta temporada es veuria alterat: «El projecte podria ser viable però una altra cosa és que els objectius i les il·lusions no acabarien sent els mateixos».

 

Parlen els capitans inscrits

Èdgar Badia i Juan Domínguez, tercer i quart capità del CF Reus, han valorat en la zona mixta la situació que viuen alguns dels seus companys i el punt sumat davant el Zaragoza: «Estem vivint una situació delicada, intentem donar el màxim sobre el verd, el sabor pel punt sumat és agredolç, crec que és positiu per la situació però ens agradaria tenir totes les armes per afrontar el partit el millor possible», ha assegurat Domínguez.

 

Èdgar Badia | Joan Alfons López

 

Pel que fa a Badia, el barceloní creu que «puntuar contra el Zaragoza és molt meritori però estic una mica resignat. Amb la pretemporada que havíem fet teníem molta il·lusió tots de fer un bon inici i avui, amb una mica més de 'punch', ens haguéssim emportat el partit». Sobre el tema de les inscripcions, Badia assegura que dins del vestidor «intentem no parlar massa del tema, és inevitable veure companys que entrenen al màxim i no poden jugar, estem tots resignats, confiem que el club ho pugui solucionar aquesta setmana, intentem estar tranquils». El porter ha volgut ser optimista perquè «durant els quatre anys i mig al club, tots els problemes els hem acabat solucionant, el Joan (Oliver) i el club estan treballant nit i dia, per intentar-ho no serà».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris