PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Enrique Martín: «Avui els nois mereixien la victòria»

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, es mostra satisfet amb el triomf i ja centra els esforços a vèncer el Mallorca. Barreiro deixa clar que «estem vius»
Enrique Martín dirigint-se a la banqueta abans de l'Albacete-Nàstic | www.aupaalba.es

 

Els tres punts que el Nàstic ha sumat al camp de l’Extremadura han donat oxigen i vida al vestidor. Els grana han aconseguit la tercera victòria de la temporada, la primera com a visitant, i Enrique Martín ha deixat clar que «avui els nois es mereixien la victòria, ho han fet com contra el Granada. Avui volíem guanyar sí o sí, se’ns estava posant lletja la classificació. No tenim pressa per sortir de sota però tinc clar que el dia que ho fem, serà per no tornar-hi».

 

Barreiro avisa

No només ha parlat Enrique Martín després de la victòria. Manu Barreiro i Luís Suárez han estat els jugadors protagonistes en la zona mixta de l’Estadio Francisco de la Hera. Barreiro ha deixat el titular més destacat afirmant que «estem vius» perquè «hem fet el que havíem de fer, coneixíem Rodri de la temporada passada i sabíem com fer mal». El davanter gallec ha afirmat que «era un partit clau per nosaltres, s’hauria complicat molt si haguéssim perdut, hem guanyat un partit clau que ens ha de donar molta moral».

 

Pel que fa a Suárez, protagonista del matx per anotar el gol del triomf, el colombià ha reconegut que el gol ha estat «una alegria immensa personalment i a nivell grupal. Havíem lluitat prèviament per aconseguir-ho, això és el fruit del nostre treball, esperem que a Mallorca es torni a repetir».

 

Escolta les paraules d'Enrique Martín

 

 

Manu Barreiro avisa que 'estem vius'

 

 

Luís Suárez, feliç pel triomf i pel gol

 

 

Jordi Virgili creu que el projecte s'està consolidant

 

 

Jordi Virgili veu fonaments per creure

El vicepresident grana Jordi Virgili també ha passat pels micròfons del Sempre Nàstic després de l’encontre. Ha afirmat que «sempre hem confiat a buscar la victòria, l’equip treballa més bé i hem de seguir en aquesta línia i reforçar l’equip en allò que puguem al gener». Virgili també creu que «l’equip i el projecte s’estan solidificant, contra l’Almeria vam jugar bé, contra el Granada també, a Sòria vam patir una important desconfiança», fet que avui ha quedat una mica en l’oblit. Els grana tornen a somriure. Caldrà confirmar divendres vinent a les 21.00 hores si és fruit d’un dia o va de debò.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris