Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

🔥 Estabilitzat l'incendi forestal a Cornudella de Montsant, al Priorat

Indignació d'un Nàstic que considera injust que el VAR no s'utilitzi a Segona

José Antonio Gordillo, Josep Maria Andreu, Omar Perdomo i Manu del Moral protesten per l'actuació arbitral de Domínguez Cervantes
José Antonio Gordillo mira el rellotge durant Las Palmas-Nàstic | UD Las Palmas

 

Dir que la injusta expulsió de César Arzo en el minut 29 de la primera meitat ha condicionat el partit no és quelcom que s'allunyi de la realitat. El conjunt grana ha patit així la tercera errada arbitral de pes en les quatre jornades disputades. La possible falta sobre Bernabé Barragán en l'empat del Tenerife (jornada 1), la falta no xiulada a Tete Morente que posteriorment acaba amb expulsió de Cadamuro (jornada 3) i l'acció de César Arzo sobre Rubén Castro (jornada 4) han portat al conjunt grana a queixar-se de forma pública i unànime.

 

José Antonio Gordillo, tècnic grana, ha deixat clar després del matx que «l'expulsió condiciona el partit. Era un partit en què podíem puntuar i hem tingut alguna arribada, estàvem jugant bé. L'expulsió ens condiciona. Acumulem quatre partits i en tres ja hem tingut decisions desfavorables. Espero que la balança s'equilibri».

 

Josep Mª Andreu, indignat i desitjant l'arribada del VAR

El president grana també ha atès els mitjans de comunicació després de l'encontre. Ho ha fet per deixar constància del seu enfadament: «Estic indignat. No pot ser que en quatre jornades hàgim estat perjudicat pels àrbitres en tres. Ha de ser mala sort». El màxim mandatari tarragoní, que ha definit l'expulsió d'Arzo com «una autèntica barbaritat», ha recordat que «en la temporada passada ens van perjudicar bastant, i vam anar a la Federació a queixar-nos, i no han canviat gaire les coses. Si no canvia, hi tornarem».

 

José Antonio Gordillo considera massa dur el cop rebut

Josep Maria Andreu podria tornar a queixar-se a la Federació pels arbitratges

Omar Perdomo lamenta les continuades errades arbitrals

Manu del Moral reclama el VAR a Segona

 

 

 

 

 

A més, Andreu ha reclamat que el VAR s'instal·li a Segona, considerant injust que s'apliqui només a Primera: «És injust que el VAR no funcioni a Segona i sí a Primera. La Segona també és professional». Manu del Moral, debutant avui com a titular, ha anat en la mateixa línia: «Estem jugant en una lliga que es veu en molts països. No entenc que a Primera hi hagi VAR i no a Segona. Segurament tindríem més punts». A més, l'ex del Numancia ha estat crític amb l'estament arbitral: «Tots hem de millorar alguna cosa. Si de quatre partits en tres sortim perjudicats per l'àrbitre, són errors que et condemnen partits».

Comentaris