Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Xavi Bartolo: «Hem vist que el camp no permetria jugar al futbol»

El tècnic del CF Reus Deportiu lamenta l'estat del terreny de joc, factor que ha condicionat el futbol desenvolupat pel seu equip i pel CD Lugo
Xavi Bartolo | Laia Solanellas

 

Quasi un mes després de l'estat de la plantilla del CF Reus sobre l'estat de la gespa de l'Estadi Municipal, aquesta no ha millorat. L'encontre davant el Lugo ha estat un exemple de com dos equips als quals els hi agrada jugar a un futbol combinatiu es veuen plenament afectat per la catifa verda que trepitgen. Xavi Bartolo, tècnic dels roig-i-negres, ha deixat constància d'aquesta circumstància a la sala de premsa: «Hem vist des del començament que el camp no permetria jugar al futbol. Els jugadors del Lugo també estaven desesperats, a l'escalfament ja hem vist com botava la pilota. Ahir vam trepitjar la gespa després de setmanes sense fer-ho i les sensacions no van ser bones».

 

Repartiment de punts just

El tècnic lleidatà també ha reconegut que «el Lugo ha estat millor en la primera part però a la segona part hem jugat més en el seu camp, el 0 a 0 és just». La gespa és un altre factor contra el qual ha de lluitar la plantilla, fet que porta a Bartolo a reconèixer que «ells estan portant el CF Reus a les seves espatlles. El nivell humà d'aquest grup no me l'he trobat mai, la competició no ens espera i tenim dues opcions: ens deixem anar i ens enfonsem esportivament o lluitem una mica per reivindicar-nos en l'àmbit personal i professional». Bartolo també ha destacat el retorn de Ricardo Vaz després d'un mes llarg d'absència: «Estic content que hagi tornat, ja acumula dues setmanes de treball amb el grup».

 

Compareixença de premsa de Xavi Bartolo

Escolta Alejandro Catena fent balanç del CF Reus 0-0 Lugo

Ángel Bastos parla després del carrer empat

 

 

 

Catena i Bastos donen la cara

Alejandro Catena i Ángel Bastos han estat els dos jugadors encarregats de parlar davant els mitjans de comunicació després de l'encontre. Catena ha volgut extreure el més positiu del matx recordant que «hem deixat la porteria a zero i hem concedit poques ocasions; en la segona hem millorat però el camp no ha ajudat». El central afirma que tot i les penúries que travessa el club en molts aspectes, això no encomanarà el vestidor: «El nostre límit no ha arribat encara, vivim setmanes complicades des de l'agost, estem traient forces d'on quasi no n'hi ha, no abaixarem els braços i seguirem competint».

 

Per la seva banda, Bastos ha dit que «tots dos equips volíem la pilota però quan el futbol no es pot jugar per baix, és tot més lleig. Hem estat una mica superiors en el segon temps i es pot considerar que l'empat és just».

Comentaris