Bartolo: «Després d'una derrota, necessitem una injecció de confiança»

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus, lamenta la quarta derrota seguida del seu equip i confia en les paraules de Joan Oliver davant la solució econòmica pendent
Xavi Bartolo durant una compareixença de premsa a l'Estadi Municipal | Joan Alfons López

 

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus, ha analitzat en calent la quarta derrota consecutiva del seu equip. El tècnic lleidatà ha passat per la sala de premsa de l'Estadi i no ha dubtat en defensar la tasca dels seus jugadors: «L'equip ha fet mèrits per puntuar en els partits que darrerament hem perdut però el resultat ha estat el de derrota. Avui s'ha vist igualtat en molts aspectes, haurem tingut més possessió però ells estaven amb més presència a l'àrea».

 

Detalls i factors a millorar

Bartolo ha lamentat que «qualsevol cosa et fa guanyar o perdre un partit. Hem tingut l'ocasió de Linares i, després, han marcat aprofitant un rebuig i el partit queda molt condicionat i acabes perdent un encontre que al principi de la segona meitat estava igualat». El roig-i-negre ha anat més enllà i també ha fet autocrítica en la parcel·la defensiva: «Hem de millorar defensivament, et generaran molt o poc però acabem encaixant sempre. En l'àmbit ofensiu tot està limitat per la qualitat que tens dalt però el primer pilar és que defensivament tinguem una dinàmica on no es generin gaire i deixem la porteria a zero».

 

Escolta la roda de premsa de Xavi Bartolo després del CF Reus-Mallorca (0-2)

 

 

Cal una solució

Que fa falta una solució al CF Reus és quelcom evident davant la crisi econòmica que pateix l'entitat. Ara bé, Bartolo crec que també cal per aixecar els ànims del vestidor: «Després d'una derrota, necessitem una injecció de confiança i de moral. Estic absolutament convençut que la solució arribarà. Oliver s'ha marcat uns terminis molt curts de temps assegurant que el tema se solucionarà. L'hem de creure a ell, estava molt convençut que aquesta pròxima setmana quedaria parcialment solucionat».

 

I és que Bartolo diferencia el remei en dues fases: una primera on es posin al dia les nòmines dels jugadors i una segona on se solucioni el tema del límit salarial que pugui permetre la inscripció, a partir de l'1 de gener, dels futbolistes marginats. Bartolo ha avisat que si tot acaba bé, ningú assegura que els triomfs comencin a caure de dos en dos: «Rebre els diners no garantirà que el pròxim partit estarà guanyat. No seria bona resposta per part del club que la primera fase econòmica no se solucionés, que no es paguessin les nòmines».

 

David Querol ha tornat a vestir-se de curt per jugar un partit de futbol | Laia Solanellas

 

Querol: «O tots o ningú»

David Querol ha tornat a sentir-se futbolista. Després de vuit mesos allunyat del terreny de joc, el davanter reusenc ha tornat a trepitjar la gespa de l'Estadi per jugar un partit amb la samarreta roig-i-negra. El dorsal set dels del Baix Camp assegura que «personalment estic molt content després de quasi nou mesos sense trepitjar la gespa, és molt satisfactori» tot i que no pot evitar la tristesa per la situació que es travessa: «No aconseguim donar-li la volta a això, ens han generat les mateixes ocasions que nosaltres però ells les marquen i nosaltres no».

 

Sobre la reacció del seu genoll després del retorn, a Querol ja l'han advertit que «si vull tornar a jugar, he de suportar aquest mal. Quan les ganes són tan grans, el mal és menor», ha afirmat el punta roig-i-negre. Querol també ha valorat la possibilitat que el grup inversor interessat en el CF Reus decideixi solucionar el pagament de les nòmines però no vulgui fer-se càrrec dels jugadors pendents d'inscripció: «O tots o ningú. Oliver ja ens ho va dir. Veig els companys que no estan inscrits cada dia i són molt grans. No ens acompanya res. O tots o ningú, ho vol Oliver i tota la plantilla».

 

Escolta les paraules de David Querol

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!