Les reformes del camp de futbol La Pastoreta, enllestides

Les obres han permès la instal·lació de diversos vestidors que ocupen 226 metres quadrats. Clubs com l’EF La Pastoreta, el Rugbi Reus o l’Imperials se’n beneficiaran

 

L'alcalde Carles Pellicer i el regidor d'esports Jordi Cervera, en la foto de família durant la visita institucional a les instal·lacions | Cedida

 

El camp de futbol La Pastoreta de Reus ja ha finalitzat la renovació, ampliació i millora de les seves instal·lacions per part de l’Ajuntament de la ciutat. L’alcalde Carles Pellicer, el regidor d’esports Jordi Cervera i diferents responsables de l’Escola de Futbol La Pastoreta i del Rugbi Reus han visitat avui les reformes realitzades amb una ampliació i una construcció d’un mòdul de vestidors com a principal reclam.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Més i millor

Les reformes aplicades a les instal·lacions municipals consisteixen en una ampliació de 226 metres quadrats que se sumen als 550 metres de l’edifici. El nou mòdul construït compta amb dos vestidors d’equip, un vestidor d’àrbitres, un distribuïdor, una sala de calderes, un magatzem i un porxo perimetral. A més, s’ha adequat el terreny de joc per a la pràctica del rugbi. El resultat de les obres se suma a les instal·lacions ja existents per a les diferents competicions que s’hi practiquen: futbol 11, futbol 7 i rugbi, a més d’un terreny annex amb un camp de futbol 7.

 

Clubs com l’Escola de Futbol La Pastoreta, el Club Rugbi Reus o la base del futbol americà dels Reus Imperials sortiran beneficiats d’aquestes millores que han estat realitzades per l’empresa Gilabert Miró i que han suposat una inversió total per part de Reus Esports i Lleure SA de 273.000 euros.

 

Imatge de la visita a l'interior d'un dels nous vestidors | Cedida

 

Cal recordar que el camp de futbol La Pastoreta es va construir l’any 1997 damunt de l’antic camp del mateix nom en una operació d’urbanització d’aquella zona de la ciutat. L’any 2009 es va instal·lar gespa artificial al terreny de joc de futbol 11 i l’any 2015 es va instal·lar gespa artificial al terreny de joc de futbol 7. Disposa d’una zona infantil que complementa tot el conjunt i il·luminació de competició a tots els espais esportius.