PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Berni Álvarez renova amb l'Ibersol CBT

El conjunt del Serrallo veu confirmada la continuïtat del tècnic a la banqueta per novena temporada consecutiva
Berni Álvarez viurà la novena campanya al capdavant del CBT | Joan Alfons López
 

 

Per novena temporada consecutiva, l'Ibersol CBT i Berni Álvarez aniran agafats de la mà. El club del Serrallo ha confirmat aquesta tarda la continuïtat del tècnic a la banqueta de cara a la temporada 2018-2019 després de setmanes d'incertesa. Malgrat que Álvarez ha anat realitzant feina durant l'estiu amb la confecció de la plantilla, sempre que les convocatòries amb la selecció estatal li han permès, la seva renovació no estava totalment assegurada. Finalment, després de setmanes i mesos d'espera, el Club Bàsquet Tarragona ja pot dir amb la boca ben oberta que Berni Álvarez serà el seu entrenador la pròxima temporada que començarà de forma oficial el pròxim 22 de setembre.

 

El club, que lluitarà per situar-se en la zona més elevada de la Lliga EBA, comptarà com ajudant del tècnic a Noe Monroy. A més, Fernando Arias acompanyarà també amb la tasca de la preparació física per posar en forma un equip que tornarà a exercitar-se a partir del 22 d'agost, moment on s'acabaran les vacances per als jugadors i començarà la pretemporada amb un mes d'entrenaments i partits amistosos.

 

El tècnic, satisfet

Berni Álvarez no ha pogut amagar la seva alegria després de renovar i ha afirmat que «estic molt content de com està quedant l'equip, és una barreja de joventut amb gent que puja del júnior (Güixens, Sorolla), veterans del club molt compromesos (David i Dani Fernández i Ferran Torres), gent que ja coneixem (Pape Mbayé, Adrià Duch i Dani Tugores) i gent nova amb molt marge de millora (Jaume Zanca)». Tot i la seva satisfacció, reconeix que «estem pendents de tancar el pressupost per a poder portar un cinc, tenim un jugador molt avançat però hem d'esperar».

 

Quan es doni per tancada aquesta darrera incorporació, l'Ibersol CBT podrà donada per tancada la plantilla que el 22 de setembre debutarà a les 18.30 hores a la pista del Cornellà.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris