La plantilla del CF Reus parlarà abans de jugar contra el Córdoba

La plantilla al complet passarà divendres per la sala de premsa per exposar la seva versió de la situació que viuen. La RFEF confirma als clubs que es jugarà el partit

 

Divendres es presenta un dia molt intens a les oficines i als camps d'entrenament del CF Reus Deportiu. Demà es durà a terme una compareixença de premsa on la totalitat de la plantilla es plantarà davant dels teclats, dels micròfons i de les càmeres dels mitjans de comunicació per exposar tot allò que han viscut en les darreres hores i que han portat al club a viure una de les situacions més límit dels seus 109 anys d'història.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Un comunicat sense torn de preguntes

La plantilla al complet passarà per la sala de premsa per explicar-se. Ho faran mitjançant una carta que un dels capitans llegirà rodejat dels seus companys. En aquesta missiva s'exposaran els principals fets que han viscut els jugadors les darreres hores, setmanes i mesos, a més de deixar clares les seves intencions a curt termini.

 

Únicament es llegirà el comunicat i, si no hi ha canvis, no s'acceptarà cap pregunta dels mitjans presents. La plantilla considera que vol enviar un missatge clar i ben preparat i no volen donar opció durant la jornada de demà a que el missatge pugui patir alguna interferència gens desitjada. Els jugadors volen deixar clar un missatge concret i no es tanquen a parlar en una altra ocasió atenent sense problemes els mitjans o exposant els seus punts de vista mitjançant les seves pròpies vies. Tot i que encara no està definit del tot, es preveu que la lectura de la carta es produeixi després de l'entrenament, fet que podria provocar que la compareixença es produís a partir de les 12.30 hores.

 

El partit es jugarà

El partit entre el CF Reus i el Córdoba s'acabarà jugant. Tot i que com ha revelat IUSport LaLiga havia demanat l'ajornament del matx a la RFEF amb el vistiplau d'AFE i de la plantilla. Ara bé, l'estament presidit per Luis Rubiales s'acaba de pronunciar informant als clubs que el matx no s'ajorna i s'acabarà disputant sense problemes. Per tant, dissabte a les 18.00 hores el conjunt roig-i-negre competirà sense cap alteració aquell que podria ser el darrer partit del conjunt ganxet si Joan Oliver no troba la solució a una mort anunciada.

 

La pilota podria rodar per darrer cop davant el Córdoba aquest dissabte | Joan Alfons López
 

 

Tarragona Digital t'oferirà en directe la compareixença dels jugadors

Tarragona Digital retransmetrà en directe mitjançant Facebook Live la lectura de la carta que faci la plantilla del CF Reus Deportiu. Els futbolistes, mitjançant un dels capitans, deixaran clar tot allò que han viscut les darreres hores i aquest mitjà oferirà una transmissió en directe per a què tothom pugui seguir en directe la versió d'una plantilla que està vivint una de les situacions més límit de la centenària història de l'entitat. L'hora de l'inici de la compareixença no està confirmada però es preveu que es produeixi després de l'entrenament de l'equip. Si no hi ha canvis, la lectura del comunicat es produirà en algun punt posterior a les 12.30 hores. Tarragona Digital informarà puntualment mitjançant les xarxes socials de les novetats durant el matí de divendres. Podreu seguir la darrera hora mitjançant el Twitter @EsporTGNdigital.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!