PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Joan Salvat, nomenat capità del Reus Deportiu

El jugador roig-i-negre assumeix la capitania de l'equip després d'una vida entregada per complet a la disciplina ganxeta
Joan Salvat posa amb el braçalet de capità | Reus Deportiu
 

 

Joan Salvat ha estat nomenat avui de forma oficial com a primer capità del Reus Deportiu a partir d'aquesta temporada 2018-2019. Les sortides dels fins ara capitans roig-i-negres Raül Marín i Albert Casanovas, ambdós amb destinació Portugal després de signar amb l'Sporting de Lisboa i el Benfica respectivament, havien deixat orfe els dos principals braçalets de capitans del vestidor. Joan Salvat es fa càrrec del càrrec de primer capità mentre que Romà Bancells, fitxat el passat estiu, ha estat nomenat segon capità.

 

Recompensa a una vida de roig-i-negre

El nomenament de Joan Salvat com a capità del Reus Deportiu és, sense cap mena de dubte, la recompensa a tota una vida dedicada al club del Carrer Gaudí. Amb poc més de dos anys, Salvat ja va ingressar en l'hoquei base del club presidit actualment per Mònica Balsells. Des d'aleshores i fins a l'any 2012, Salvat va anar ascendint esglaons dins de l'organigrama reusenc fins a arribar al primer equip de forma definitiva de la mà d'Alejandro Domínguez.

 

Amb el tècnic argentí, actual seleccionador estatal absolut, Salvat va convertir-se en un jugador de ple dret de l'equip sènior. El nou capità viurà enguany la seva setena temporada en el primer equip després d'ascendir procedent de la base juntament amb Marc Ollé i Xavi Rubio. El passat 24 de març del 2017, el club va aconseguir la renovació de Salvat fins al juny del 2019 amb un any opcional.

 

Imatge de la presidenta i Bancells després de segellar la renovació el passat mes de febrer | Cedida

 

Romà Bancells, capità exprés

Dotze mesos. Aquest és el temps que ha necessitat Romà Bancells per posar-se el braçalet de capità del Reus Deportiu. Nomenat com a segon líder del vestidor, el jugador roig-i-negre va incorporar-se a la disciplina dels del Baix Camp l'estiu passat després de tancar una etapa al Club Patí Vic, entitat on ja lluïa el braçalet.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris