Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró, renovat fins al 2024

El Reus Deportiu Miró s’assegura la continuïtat del seu capità per a les pròximes cinc temporades. Va debutar al primer equip la campanya 2010-2011
Joan Salvat seguirà vestint el roig-i-negre fins al 2024 | Joan Alfons López

Joan Salvat ho té tot per convertir-se en un vaixell insígnia de la història del Reus Deportiu. El jugador reusenc, format al planter i convivint amb el primer equip des de la temporada 2010-2011, ha signat una renovació amb el conjunt roig-i-negre fins al juny del llunyà 2024, quedant vinculat al club per al pròxim lustre i podent arribar així a la contundent xifra de catorze temporades consecutives a l’equip. El dorsal cinc del Reus Deportiu Miró, que finalitzava contracte a finals de temporada, té actualment 27 anys i es compromet fins als 32 a defensar els colors de la institució.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Un exemple per a la pedrera

Joan Salvat agafa simbòlicament el relleu de Jordi Garcia. Format a la pedrera, Salvat ho té tot de cara per realitzar una carrera esportiva vinculada en la seva totalitat al Reus Deportiu. Si compleix el seu nou contracte fins al darrer dia, sense descartar possibles futures renovacions, el reusenc viurà catorze temporades al primer equip, sent-ne tretze com a jugador oficial de la primera plantilla. Arribat al professionalisme de forma oficial la campanya 2011-2012, Salvat ja va debutar esporàdicament la campanya 2010-2011. L’actual temporada és la setena consecutiva com a jugador del primer equip i la primera que viu com a capità.

El passat estiu, davant les sortides d’Albert Casanovas i de Raül Marín, Salvat va poder començar a lluir el braçalet, sent un nou pas en la seva carrera esportiva vinculada al club del carrer Antoni Gaudí. L’anunciada avui és la quarta renovació des del 2013, sent aquesta la més llarga en el temps. Les anteriors van ser al 2013 per tres temporades, al 2016 per dues i al 2017 per una més a l’existent.

Tercer màxim golejador a la lliga

Joan Salvat està quallant una temporada força notable. Clarament titular en l’equip de Jordi Garcia, el reusenc ha disputat 22 dels 23 partits de lliga on ha aconseguit marcar 18 gols, 0,82 per partit. D’aquesta divuitena, onze van arribar els mesos d’octubre i novembre, millor moment de la temporada per al capità ganxet. A més, dels tres penals que ha llançat, n’ha pogut transformar un. La notícia de la renovació de Joan Salvat arriba hores abans del nou compromís de l’equip: dissabte a les 20.15 hores a la pista del Lloret.

"OK Lliga - Jornada 24: L’hoquei del Camp vol la triple corona en el retorn a les pistes" "Lliga EBA - Jornada 23: El CBT i el Valls, a guanyar. El Salou, sense pressió"