PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

El CF Reus no podrà comptar amb tots els jugadors en la seva estrena a l'Estadi Municipal

El club espera poder resoldre els problemes abans del tancament del període de fitxatges, el 31 d'agost
Alguns jugadors del CF Reus podrien quedar-se fora del matx | CF Reus

 

Males notícies pel CF Reus. Després de no poder comptar amb la totalitat de la plantilla en el primer partit de la temporada, per problemes en la inscripció d'alguns futbolistes, en aquesta segona jornada, en el debut a l'Estadi Municipal de Reus, l'entitat roig-i-negra, ha confirmat que tampoc podran comptar amb la totalitat dels jugadors.

 

En aquest sentit, el CF Reus Deportiu espera poder resoldre aquests problemes abans del tancament del període de fitxatges d'estiu, el qual finalitza el pròxim divendres, 31 d'agost.

 

Segueixen els problemes per al CF Reus Deportiu

L'inici de la temporada per Xavi Bartolo no està resultant gens fàcil. Després de no poder comptar amb homes importants a la plantilla com Lekic, Vitor, Yoda, Linares i Tito, per problemes amb la inscripció i les sancions de Moore i Olmo,  ja que com que no tenien la llicència tramitada, no saben si s'ha complert o segueix pendent.

 

A més, un dels problemes que s'aproxima és la finalització del mercat de fitxatges, data que està fixada pel pròxim divendres, 31 d'agost. Tot i que l'entitat roig-i-negre, confia poder solucionar el problema de les llicències abans que arribi aquesta data, ja que en cas que no fos així, vindria un problema de gran magnitud per al CF Reus.

 

Així doncs, després d'una estrena difícil amb el desplaçament a Las Palmas i la posterior derrota per 2 a 0, ara toca la visita d'un dels equips que tenen la mirada als llocs d'ascens de la categoria, el Saragossa.

 

Silenci absolut del Reus davant el problema amb les llicències

L'entitat presidida per Xavier Llastarri manté el silenci davant aquest problema. Tot just abans de donar-se el tret de sortida a la primera jornada de la LaLiga 1|2|3, es va emetre el comunicat explicant que hi havia jugadors que no podien saltar al terreny de joc, per problemes amb la llicència. Tanmateix, no es va donar cap informació més respecte d'aquesta qüestió, a l'espera de saber novetats per aquesta segona jornada.

 

La següent notícia d'aquest tema ha estat la rebuda aquest matí quan, el CF Reus Deportiu ha emès un comunicat explicant la situació i, remarcant, que «tenint en compte que el procés continua obert, el Club considera que entrar en detalls de la situació pot perjudicar la resolució d'aquesta qüestió». En aquest sentit, s'esperaran noves notícies del cas, però en una setmana, la resolució serà definitiva, quan el mercat d'estiu finalitzi.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris