Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El CF Reus té data de caducitat: dilluns a les 23.59 hores

Joan Oliver, propietari del CF Reus, va prometre als jugadors que els deixaria marxar si dilluns a les 23.59 hores no té signada la venda del club
Joan Oliver va viure un intens divendres amb una llarga reunió amb la plantilla | Laia Solanellas

 

Dimarts és el dia on tot pot acabar-se. Bé, concretament ho serà dilluns a les 23.59 hores sempre que no hi hagi una solució total abans. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la plantilla de futbolistes del primer equip del CF Reus Deportiu té un acord per escrit i signat per Joan Oliver, propietari de la Societat Anònima Esportiva, per a iniciar el procés de desvinculació de l’entitat a partir del dimarts 23 de gener si el barceloní no tanca la venda del seu paquet accionarial que permeti una solució total al futur econòmic, institucional i esportiu del club roig-i-negre.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Si arriba el dimarts i Oliver no pot demostrar que ha venut la SAE, el futur de l’entitat quedarà sentenciat i no caldrà esperar a la resolució de l’expedient disciplinari de LaLiga per certificar que el CF Reus deixarà de competir, serà retirat de la competició i acabarà la campanya quan aquesta ha arribat al seu equador. D’aquesta manera, els futbolistes del primer equip s’assegurarien poder deixar l’entitat amb suficients dies de marge respecte al final del mercat de fitxatges, fet que els permetrà un ventall més ampli de temps per trobar un nou equip on seguir competint fins al final de la campanya.

 

El final, dilluns a les 23.59 hores

Aquest acord va arribar divendres al migdia després d’un matí on una llarga reunió va robar el protagonisme a l’entrenament previst. L’equip tenia planificat exercitar-se des de les 10.30 hores però a les 10.15 hores els jugadors del primer equip van abandonar el vestidor per dirigir-se a la sala de reunions més gran de les oficines de l’Estadi Municipal per conversar amb Joan Oliver. Futbolistes com Alfred Planas, Chechu Grana, Rubén Enri i altres companys del CF Reus B Cambrils van quedar-se al vestidor esperant novetats.

 

Joan Oliver ha aguantat l'esbroncada del públic que ha demanat la venda del club i la seva marxa | Laia Solanellas

 

En aquesta reunió, que també va comptar amb la presència de membres del cos tècnic per les oficines roig-i-negres, es van tractar diferents qüestions. Oliver, amb el rostre molt més seriós en comparació a altres ocasions, va exposar com es trobava el procés de venda en aquell moment. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la plantilla va mostrar-se més contundent que mai i va posar contra les cordes el màxim accionistaXavi Bartolo, entrenador del primer equip, reconeixia minuts després de la reunió a la sala de premsa de l’Estadi Municipal que Oliver «ens ha comunicat a tots els treballadors i jugadors que segueix treballant per trobar una solució definitiva que possibiliti acabar amb els problemes i permetre el fet de poder competir amb regularitat», admetent el tècnic lleidatà que «hi ha una negociació molt avançada» que pot tancar-se aviat, ja que «no hi ha marge, o es produeix aquest cap de setmana o no es produeix».

 

Oliver guanya 24 hores

La plantilla del CF Reus ja va demanar dijous que Oliver es personés a les instal·lacions de l’Estadi per acordar l’alliberament dels contractes per dilluns. Bona part dels jugadors del primer equip van reunir-se dijous a la tarda al carrer Recasens i Mercadé esperant que l’empresari es desplacés des de Barcelona cap a la capital del Baix Camp, fet que no es va produir fins l’endemà. La petició inicial dels futbolistes era quedar alliberats dilluns si no es venia el club durant el cap de setmana. Finalment, després de més de dues hores de reunió, l’acord al qual es va arribar és de donar 24 hores més de marge i fixar dilluns a les 23.59 hores com el màxim per trobar el remei total. Si Oliver no ha venut el Reus abans d’aquest límit, tot s’haurà acabat.

 

Sobre aquest acord, tot i que sense donar gaires detalls, en va parlar Xavi Bartolo a la sala de premsa: «És normal que els jugadors vulguin tenir la possibilitat de desvincular-se de l’entitat si no hi ha la solució definitiva que permeti, com a mínim, saber si hi ha un projecte per seguir endavant». Ara caldrà esperar a les decisives i vitals pròximes hores. Hores de trucades, reunions i trobades per intentar posar sobre la taula un remei que eviti el final abrupte del CF Reus. Sigui per a un desenllaç o per a un altre, aquest té una data fixada: dilluns a les 23.59 hores. No hi ha vida més enllà.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris