Reus, seu d’una de les semifinals del torneig Cruyff Courts

El ‘Cruyff Court Sergi Roberto’ acollirà les semifinals d’un torneig on participen escoltes de Catalunya. Dues del Vendrell i dues de Reus, presents en la competició
El 'Sergi Roberto Cruyff Court' acollirà l'11 de maig el torneig | Joan Alfons López

 

El ‘Cruyff Court Sergi Roberto’, instal·lació inaugurada a Reus el passat 14 de març amb la presència del futbolista del primer equip del FC Barcelona, serà la seu d’una de les semifinals del torneig ‘Cruyff Courts’ que té per nom ‘Cruyff Courts 6vs6 Super Semi’. Aquesta competició aplegarà diferents escoles d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de buscar els finalistes que s’aplegaran el pròxim 2 de juny a Igualada per intentar proclamar-se campions. L’altra semifinal es disputarà el mateix 11 de maig a Fuentealbilla en el ‘Cruyff Court Andrés Iniesta’.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Dues escoles vendrellenques i dues reusenques

En el torneig del pròxim 11 de maig a Reus s’hi aplegaran dotze equips, d’entre els quals destacaran per la proximitat en el territori les escoles vendrellenques Pla de Mar i Àngel Guimerà. La primera aportarà un equip masculí i la segona ho farà amb un femení. També hi haurà representació reusenca serà per als centres Sant Josep amb un equip masculí i el Sant Bernat Calbó amb un equip femení. Les altres escoles participants en la competició arribaran procedents de Vilanova i la Geltrú, Roquetes, Mollerussa i Sant Guim amb dos conjunts cadascuna. Els equips que saltin a jugar estaran formats per sis jugadors en cada bàndol, regla estàndard de tota la competició que organitza la Fundació Cruyff, gestora i ideòloga de la instal·lació de camps de futbol d’ús públic a diferents ciutats d’arreu Europa, amb especial implementació a Catalunya.

 

Cal destacar que la Fundació Cruyff, en aliança amb ”la Caixa” i la Fundació Barça, impulsa la creació d’aquests camps de futbol d’ús lliure per infants i joves per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social. L’Ajuntament de Reus i la Fundació Cruyff ja van signar el passat mes de gener un acord per aportar aquest segon espai a la ciutat, el de Sergi Roberto, que se suma a la pista de l’estació d’autobusos. A l’acte del passat mes de març hi van assistir el mateix Sergi Roberto i, entre altres, Susila Cruyff, presidenta de la Fundació Cruyff, Xavier Bertolín, director de l'Àrea d’Acció Comercial i Educativa de la Fundación Bancaria ”la Caixa”, Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça i Carles Pellicer, alcalde de Reus.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris