Bartolo: «Els jugadors estan afectats però la resta ho estem igual o més»

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus, exposa el seu punt de vista després del comunicat de la plantilla carregant contra la direcció de l’entitat

 

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus, ha hagut de fer novament de portaveu del club davant els mitjans de comunicació. El tècnic lleidatà, que ha afrontat una de les setmanes més convulses de la temporada amb la sortida de Tito Ortiz de l’equip i un nou comunicat de la plantilla de jugadors mitjançant les xarxes socials. Avui divendres, després de la penúltima sessió d’entrenament, Bartolo ha tornat a enviar l’enèsim missatge d’optimisme: «El club acabarà solucionant tots els problemes, no sé quant tardarem però com més aviat, millor. Acabarem competint amb normalitat, com li correspon a l’entitat».

 

Anàlisi en fred del tècnic

En les últimes hores han estat els integrants del primer equip aquells que han mostrat el seu descontentament amb la gestió del club. Tot i que el tècnic entén que és lícit que els esportistes denunciïn una situació que estan vivint, Bartolo ha posat sobre la taula quelcom que no té tant ressó: «Els jugadors estan afectats però la resta ho estem tant o fins i tot més. Els tècnics, els jugadors del filial, els del futbol base i els treballadors. Tots aquest no han cobrat i segurament estan en una situació més precària».

 

Sobre el cas de Tito, Bartolo ha lamentat la seva sortida afirmant que «no és fàcil, són relacions personals que s’acaben trencant. És trist i no m’agrada però podia passar, no és una bona notícia en l’àmbit institucional i personal». L’entrenador roig-i-negre també ha fet balanç a nivell personal de com està vivint la temporada, aquella que és la primera de la seva llarga carrera com a professional sent tècnic en solitari. Bartolo es confessa afirmant que «a vegades arribes a casa i penses que no sé perquè m’ho prenc amb tanta tranquil·litat. Li dono normalitat, crec que és la manera d’afrontar aquestes situacions. Si no busques una llum al final del túnel, no cal que venir a treballar. Sigui pel que sigui, he establert un vincle amb l’entitat i la gent que el forma, a aquest club me l’estimo i em sabria greu que això no sortís endavant. Amb el rol que tinc, crec que el meu tarannà ha de ser aquest».

 

Xavi Bartolo ha tractat moltes altres qüestions abans del partit contra el Club Atlético Osasuna de diumenge a les 12.00 hores a l’Estadi. Les pots consultar en el vídeo de la part superior del text.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!