PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Tito Ortiz diu adéu al CF Reus carregant contra la direcció del club

El migcampista de 33 anys s'ha vist maltractat per la gestió lamentable que ha fet el club roig-i-negre

 

Acompanyat de «la família», Tito Ortiz s'ha acomiadat del CF Reus amb bones paraules pels companys d'equip, cos tècnic i treballadors del club, però amb no gaires bons records per la directiva i consell d'administració de l'entitat roig-i-negra, després de la situació que està vivint el club. El migcampista de Santa Coloma de Gramanet ja ha quedat deslligat del CF Reus i pot signar un contracte amb el club que li ofereixi, desitjant «poder seguir la meva carrera futbolística i que per culpa de no poder jugar durant aquests quatre mesos, es quedi estancada». 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La roda de premsa organitzada pel futbolista al bar de l'Estadi Municipal ha servit perquè Tito Ortiz expliqui els motius del seu comiat del CF Reus, sent l'únic dels 12 jugadors que havia denunciat de forma abreujada, que no ha cobrat els diners que li deuen. En aquest sentit, la seva suposició és que la primera denúncia que va realitzar públicament ha influït d'aquesta manera, després que tothom ho fes via l'AFE i la Comissió Paritària de LaLiga.

 

Tito Ortiz en el moment de dirigir-se al Bar de l'Estadi on ha donat les seves explicacions rodejats dels seus companys | Laia Solanellas

 

El futbolista ha recalcat que la situació que s'està vivint i que estiguin sense cobrar és només culpa del CF Reus. «El que està vivint aquest equip no s'ho mereixen». També ha explicat que els fitxatges de l'entitat roig-i-negra durant aquest mercat d'hivern, només es podran realitzar a pagar el que li deuen a ell.

 

Sense trucada d'Oliver i Llastarri

Tito ha expressat que «s'ha sentit maltractat» durant tot aquest temps. El club no li ha posat cap proposta per solucionar el tema damunt la taula i l'única via que es podia seguir era la denúncia al club. «Es podien proposar solucions i arribar a un acord, però el club no ha volgut», expressava el migcampista. A més, també ha fet saber que ni Joan Oliver ni Xavier Llastarri s'han posat en contacte amb ell per donar-li explicacions del fet.

 

Tito ha estat acompanyat per la majoria de la plantilla | Laia Solanellas

 

Un futur incert per Tito

Després d'estar quatre mesos sense jugar, per no tenir fitxa amb el CF Reus, Tito és lliure per fitxar pel club que li ofereixi un contracte. «Estic obert a qualsevol opció. Marxar a l'estranger, quedar-me a Catalunya, no sé el que faré en un futur», explicava l'exfutbolista roig-i-negre. També s'ha mostrat preocupat que no el temps que ha estat sense competir, li passin factura per trobar un club on poder jugar a partir d'aquest gener.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris