Xavi Bartolo: «Tinc la sensació que això es pot solucionar»

El tècnic roig-i-negre confia amb una solució parcial o total a la situació del club abans d'arribar a la data límit
Xavi Bartolo durant la compareixença de premsa abans de rebre el Córdoba | Laia Solanellas

 

Xavi Bartolo ha parlat en la prèvia del partit contra el Córdoba com és habitual, però avui era un dia diferent. La plantilla al complet, amb els cinc capitans al capdavant, han passat per la sala de premsa de l'Estadi Municipal per explicar-se d'aquesta situació mitjançant una carta, on s'han exposatels principals fets que han viscut els jugadors els darrers temps, deixant clar les seves intencions a curt termini amb el club.

 

L'ajornament del partit hauria portat precedents

Una de les possibilitats que s'han tingut en compte durant tota aquesta setmana ha estat la suspensió del matx d'aquest cap de setmana. Finalment, el partit contra el Córdoba a l'Estadi Municipal de Reus, sí que es disputarà. «Pot ser sí que una solució seria no jugar-lo, però entenc que la RFEF ho denegui, perquè això crea un precedent i qualsevol equip en una situació delicada, podria acollir-se», ha argumentat el tècnic roig-i-negre, davant la situació que hi ha hagut durant els darrers mesos. 

 

  

Els jugadors no estan pendents del que haurien d'estar i la situació del club pot anar a pitjor, en cas de no solucionar-se. Els roig-i-negres van decidir no acceptar el pagament de LaLiga de les darreres nòmines, fet que possibilita presentar denuncies, a més «els contractes dels jugadors poden quedar extingits la setmana vinent i, conseqüentment, desaparegui el club de la competició», explica el tècnic lleidatà. Això deixa els empleats de l'entitat i el cos tècnic «desemparats», ja que estan molt desprotegits, sense solucions a la seva situació. «Per nosaltres és molt important que arribi una solució abans de la data límit i el club tingui continuïtat», argumenta Bartolo.

 

 

Bartolo optimista en tenir una solució aquest dilluns

El trajecte del CF Reus per arribar fins aquí ha estat molt difícil i es fa més complicat, després del dilluns, que no quedi res de tot aquest treball realitzat. Tot i això, Xavi Bartolo ha estat molt optimista en la roda de premsa. «Demà, passat demà o dilluns, crec que arribaran bones notícies i solucionarem totalment o parcialment aquesta situació», argumentava el tècnic. «Durant la setmana he vist cares dels que han de decidir i quan un cop creia que això s'acabava i que no hi hauria partit, ara veig altres cares i em dona confiança».

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!