Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El CF Reus Deportiu presenta la segona equipació per la temporada 18-19

El color taronja seguirà sent el color principal dels pantalons i la samarreta que els roig-i-negres duran com a segona equipació
Imatge de la segona equipació del CF Reus per la temporada 2018-2019. | TarragonaDigital.com

 

El CF Reus Deportiu ha mostrat per primer cop aquest dimarts 11 de setembre, dia de la Diada Nacional de Catalunya, la imatge del que serà la segona equipació de l'equip durant la temporada 2018-2018 a La Liga 1|2|3. De nou el color taronja és el protagonista absolut d'aquesta segona equipació, tal com ja va passar en l'anterior temporada. Aquest cop però, els encarregats del disseny són Kelme, i a més del taronja com a color principal també s'hi poden veure alguns detalls blancs al coll i a les mànigues de la samarreta.

 

Un altre detall atractiu d'aquesta equipació és la inscripció que es pot llegir a la part posterior del coll, tal com ja es veu a l'equipació principal i a la tercera d'aquesta temporada. La frase «Des de 1909», que fa referència a l'any de fundació del CF Reus Deportiu, és la que adorna aquesta part de darrere de la samarreta. Aquesta samarreta, així com la de la primera equipació amb els tradicionals colors roig-i-negres, es podrà comprar pròximament segons ha explicat el club a La Botiga del CF Reus, ubicada al Centre Comercial El Pallol.

 

Estrena de la segona equipació

La presentació d'aquesta samarreta per part del CF Reus Deportiu ha coincidit amb l'estrena de la segona equipació aquest mateix dimarts 11 de setembre, i és que el CF Reus B Cambrils disputava un nou partit aquest matí. El rival ha estat l'Unió Atlètica d'Horta, i el filial roig-i-negre ha tingut la victòria a tocar de les mans ja que fins al minut 86 anava guanyat per 2 gols a 1. Tanmateix, els tres punts han marxat en un obrir i tancar d'ulls quan el conjunt reusenc ha deixat perdre un partit que ja tenia ben lligat i al sac i l'Unió Atlètica d'Horta ha aconseguit remuntar i acabar imposant-se per 3 gols a 2.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris