Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

GUIA

Avui eclipsi de lluna: quan serà i des d'on veure'l?

Els seguidors es manifesten i Olmo s’acomiada del CF Reus

Uns 200 seguidors del CF Reus es manifesten a la Plaça Prim després de l’expulsió del club de la competició. El capità Jesús Olmo s’acomiada a les xarxes socials
El cavall del Prim ha estat el punt d'inici de la manifestació | Laia Solanellas

 

El CF Reus Deportiu segueix patint fets que segueixen omplint de tristesa el cor dels seus aficionats. Uns seguidors que, en part, s’han manifestat aquest vespre pels carrers més cèntrics de la ciutat de Reus per deixar clar el seu malestar per la decisió del Jutge de Disciplina Social de LaLiga que ha provocat l’expulsió de l’equip del futbol professional i la sanció de tres anys sense poder optar al retorn al futbol professional.

 

Dos centenars entre la Plaça Prim i la Plaça Mercadal

Un parell de centenars d’aficionats ganxets, presents amb samarretes i bufandes del seu equip, s’han reunit a les 20.00 hores a la Plaça Prim per manifestar-se després dels fets viscuts aquest matí a Madrid. La convocatòria, realitzada a primera hora de la tarda, ha aconseguit aplegar unes 200 persones que han realitzat diferents càntics direcció a la Plaça Mercadal, lloc on han acabat posant punt final a la manifestació.

 

La manifestació ha anat acompanyada de diferents pancartes on figuraven les frases «El sentiment d’un club no es legisla, es tracta. Força Reus!», «+ futbol, - negoci» i «Fck Oliver» i «Fck LFP». A més, els seguidors han anat entonant «Força Reus, mai es rendeix», entre altres càntics habituals a l’Estadi en dia de partit. També s’ha entonat els més durs i cruels: «Tebas muérete» i «Oliver muérete».

 

Els seguidors han finalitzat la manifestació a la Plaça Mercadal | Laia Solanellas

 

Olmo s’acomiada a les xarxes socials

Jesús Olmo, capità del CF Reus, s’ha acomiadat aquesta tarda de l’entitat mitjançant les xarxes socials. El defensa, que és un dels cinc jugadors que no s’havia acollit al document signat per Joan Oliver per abandonar l’entitat, ha dit adéu en un sentit comunicat mitjançat les xarxes socials: «Un dia li diré a la meva filla: vas néixer en una ciutat anomenada Reus i em vindran tots els records que cada un de vosaltres m’heu deixat. M’he sentit molt estimat en tot moment».

 

Olmo ha carregat contra Joan Oliver en el seu text: «Em fan fora de casa. Malgrat tot el treball fet des de l’arribada dels nous propietaris del club, ha pesat més la destrucció que ha deixat el senyor Oliver. Vull agrair tots els que formàvem aquest club, que ells saben allò que ens ha costat portar el CF Reus on el teníem i ara ens ho treu un senyor anomenat Oliver». Borja Herrera i Àlex Carbonell també han dit adéu al club mitjançant les xarxes socials.

 

 

 

Unes 200 persones han format part de la manifestació contra LaLiga i contra Joan Oliver | Laia Solanellas

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris