Sergio Canales, bronze als World Roller Games amb el Reus Deportiu

L'esportista ha aconseguit la tercera plaça dels campionats del món després d'aconseguir una plata al disc curt
Sergio Canales celebra el bronze als World Roller Games amb el Reus Deportiu. | @ReusDeportiu

 

El patinador del Reus Deportiu Sergio Canales ha aconseguit el bronze als World Roller Games de Barcelona. Es tracta dels campionats del món de patinatge, i Canales s'ha fet amb el bronze en la categoria de programa lliure masculí. Divendres, a més, ja va quedar en segona posició en la disciplina de disc curt. Es tracta d'un gran èxit per al club del Baix Camp, que també ha aconseguit un or en júnior gràcies a Pau Garcia. 

 

 

Sergio Canales, tercer del món als World Roller Games de Barcelona

El madrileny Sergio Canales, patinador del Reus Deportiu, s'ha convertit en el tercer millor patinador del món gràcies al bronze dels World Roller Games de Barcelona. Canales hi ha participat aquest dissabte a la tarda, en uns campionats que se celebren al Palau Sant Jordi. L'esportista ha celebrat l'èxit amb llàgrimes a la cara, fruit de l'esforç i l'emoció. Era la sisena vegada que participava en els campionats del món. 

 

Divendres, però, ja va aconseguir quedar segon en la disciplina de disc curt. La prova d'aquest dissabte era, sens dubte, la més important per a Canales i el seu equip, que ha celebrat la victòria amb el jove. 

 

 

Or en la categoria júnior gràcies a Pau García

Val a dir que la medalla de bronze no ha estat l'única que ha aconseguit el Reus Deportiu. En la categoria júnior, Pau Garcia es va proclamar campió del món aquesta setmana. Va ser el segon any consecutiu que aconseguia la fita als campionats del món.