Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El reusenc Ferran Siré canvia el CN Tarraco pel CN Terrassa

El nedador de Reus s'incorpora a la disciplina egarenca abans d'afrontar els Jocs Olímpics de la Joventut la segona setmana d'octubre
Ferran Siré canvia el Tarraco pel Terrassa | Joan Alfons López

 

Ferran Siré, nedador reusenc de 17 anys, ha decidit canviar d'aires. El fins ara esportista del Club Natació Tarraco ha tancat la seva etapa al club tarragoní per incorporar-se al Club Natació Terrassa. Avui dissabte ha estat presentat amb la seva nova entitat i TarragonaDigital ha aprofitat per conversar amb ell: «Hem apostat per un canvi, el Terrassa és un club més gran amb altres reptes esportius que no tenia al Tarraco i a veure com va, espero que bé».

 

Presentació i optimisme

Siré ha tingut aquest migdia la primera presa de contacte i les sensacions no han pogut ser millors: «Molt bé amb els nous companys i entrenadors, és un projecte esportiu molt maco i estic molt content de pertànyer a aquest nou club». El reusenc agraeix els darrers anys viscuts al Tarraco i assegura que s'hi trobava «bé però és un club modest i volia fer un salt i afrontar nous reptes, poder participar en competicions més importants i he decidit canviar d'aires».

 

Un factor que també ha ajudat és la proximitat del club egarenc amb el CAR de Sant Cugat, instal·lacions on Siré estudia i entrena: «Puc sortir d'entrenar i en 15 minuts em planto al club». Siré gaudeix de les darreres hores a la ciutat de Reus abans de preparar la maleta i marxar cap a Argentina el pròxim dimarts dia 2 d'octubre per afrontar els Jocs Olímpic de la Joventut a Buenos Aires.

 

Sílvia Díez ha valorat la tasca realitzada per Siré en el CN Tarraco | Joan Alfons López

 

El Tarraco, agraït pels darrers anys d'entrega al club

Sílvia Díez, coordinadora de la secció de natació, primera entrenadora i responsable del primer equip de natació, ha conversat amb aquest mitjà per deixar constància del sentiment del club davant la marxa de Siré: «Només tenim paraules d'agraïment per al Ferran, fa molts anys que va venir, ha tingut l'oportunitat de marxar a un club de Barcelona on podrà competir amb gent del seu nivell. Estem molt contents d'haver compartit amb ell aquests anys, és un referent i esperem que sempre el puguem ajudar des del Tarraco».

 

Díez reconeix que el reusenc deixa «molta petjada després de dos anys entrenant a casa i dos anys al CAR de Sant Cugat». Un dels millors records de Siré al Tarraco és, sense dubte, la medalla d'or guanyada el mes d'abril a Sevilla, suposant així la primera medalla en categoria absoluta per al club en la darrera dècada, tot i que Díez també ressalta que «ha ajudat a aconseguir medalles en campionats d'Espanya en relleu amb el Carles Coll, el Miguel Ángel Lara i l'Adrià Prades». La representant del Tarraco no ha obviat de cap manera la figura de l'Ignacio Reyes, entrenador del reusenc: «És una figura molt important en el Ferran i en la història del club, és una referència, li tinc molt afecte i respecte».

 

Siré i Díez conversen entre ells hores després de la presentació del reusenc com a esportista del Terrassa | Joan Alfons López
Comentaris