PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Escolta l'Sporting-Nàstic amb el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio

Escolta el partit entre el Nàstic i el Real Sporting amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio a TarragonaDigital. El matx començarà a les 19.00 hores

El Nàstic juga diumenge 26 d'agost a les 19.00 hores contra el Real Sporting de Gijón a l'estadi Molinón - Enrique Castro Quini, matx corresponent a la segona jornada de lliga de la temporada 2018-2019. Com és habitual en les darreres campanyes, el partit dels grana es podrà escoltar en directe a TarragonaDigital amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio (96.7 FM). A partir de les 18.00 hores, 60 minuts abans de l'inici de l'encontre, podreu seguir tots els detalls de la prèvia del matx: alineacions, protagonistes, ambient i tot allò que succeeixi a terres asturianes. La transmissió estarà formada per l'equip habitual del programa amb Jordi Blanch, Tere Ortega, Joan Alfons López, Pitu Iglesias, Biel Roquet i l'equip tècnic des dels estudis de Tarragona Ràdio.

 

Una temporada més, el Sempre Nàstic al peu del canó

La transmissió del partit dels grana serà el colofó a una setmana que ha estat la prèvia a la del debut del programa diari que començarà dilluns a les 14.00 hores amb l'edició diària del Sempre Nàstic. Durant una hora els dilluns i 30 minuts de dimarts a divendres, Tarragona Ràdio t'aproxima l'actualitat del Nàstic amb la veu dels protagonistes de la jornada, la ressaca del darrer matx nastiquer, anàlisis d'allò que ja ha succeït i la previsió d'allò que pot esdevenir en el pròxim partit. El programa degà de l'actualitat nastiquera es pot escoltar cada dia a partir de les 14.00 hores a la sintonia de Tarragona Ràdio (96.7 FM, web, APP i TDT). El periodista Jordi Blanch s'encarrega de posar veu al programa de dilluns a dijous mentre que Joan Alfons López, responsable d'esports a TarragonaDigital, ho fa cada divendres.

 

Assaltar el Molinón, difícil però no impossible

Tot i que les diferències econòmiques, socials i històriques entre l'Sporting i el Nàstic són més que evidents, el conjunt grana no saltarà a la gespa amb cap tipus de complex i buscarà el primer triomf de la temporada. El tècnic José Antonio Gordillo s'ha emportat dinou homes i no ha pogut comptar amb els lesionats Ramiro Guerra i Javi Jiménez, a més de deixar fora de la convocatòria per decisió tècnica a Dimitrievski, Arzo, Valentín i Dumitru.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris