Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

Tebas carrega contra el CF Reus: «No han estat acurats amb els diners»

El president de LaLiga és contundent a l'hora de defensar la postura de la direcció de la competició sobre el límit salarial imposat al Reus que afecta quatre jugadors
Javier Tebas, fins ara president de La Liga. | La Liga

 

Javier Tebas ha parlat sobre el cas que viu el CF Reus en les darreres setmanes. El president de LaLiga ha dit la seva en una entrevista al programa El Transistor d'Onda Cero i ha analitzat la situació que viu el club del Baix Camp amb el límit salarial rebaixat de quatre milions d'euros a només 2.300.000, fet que ha impedit poder inscriure la totalitat de jugadors amb contracte en vigor. Tebas s'ha mostrat molest quan es tracta el tema com el 'cas Cuenca': «No és el cas de Cuenca, és el cas de quatre jugadors del CF Reus. Cuenca apareix el darrer dia».

 

Tebas carrega contra la gestió econòmica del CF Reus

El president de LaLiga ha volgut deixar clar que «des de l'1 de juliol que el Reus sabia que tenia problemes per complir amb el màxim salarial, resol primer els problemes i després fitxa». Qüestionat sobre si el club del Baix Camp havia buscat solucions, Tebas assegura que «vam demanar una ampliació de capital, van dir que la farien i no ho han fet. El CF Reus ha incomplert i no va predir bé, hi ha una negligència».

 

Defensa del control econòmic

Javier Tebas també ha aprofitat per defensar la tasca del control econòmic que s'exerceix des de LaLiga tot i que desconeix que ha decidit el Comitè de Control Econòmic que hauria de posicionar-se en les pròximes hores sobre si permet augmentar el límit salarial als reusencs: «No sé què haurà passat, el CF Reus ha presentat un recurs i potser els hi donen la raó, ja ens va passar amb Pedro León i el Getafe. Van aconseguir la cautelar i va jugar però els tribunals ens van donar la raó». Així i tot, Tebas ha insistit que a l'entitat propietat de Joan Oliver «no han estat acurats amb els diners que podíen gastar per a fitxar jugadors».

 

El màxim mandatari de LaLiga ha anat més enllà i ha tret pit assegurant que AFE no està legitimada per muntar una vaga: «No podem muntar una vaga quan el control econòmic de LaLiga ha demostrat que s'han augmentat un 66% els sous dels jugadors. La mitjana actual de sou a Segona és de més de 200.000 euros quan fa tres anys era de 100.000 i alguns no cobraven».

 

Una solució

Quelcom en que coincideixen LaLiga, AFE i CF Reus és que s'ha de trobar una solució. Ara bé, els camins són diferents. Segons Tebas, «aquests nois que tenien contracte han de trobar una fórmula per a què, com a mínim, quedin en llibertat i puguin signar urgentment i que rebin una indemnització (per part del club) per allò que estan passant». Segons ha pogut saber TarragonaDigital, l'AFE i Tebas mantindran dilluns una reunió per tractar la situació del CF Reus. El sindicat dels futbolistes també demanarà a LaLiga que es retalli el llarg calendari de Segona i que el playoff d'ascens es jugui en quatre setmanes, competint de diumenge a diumenge les eliminatòries per pujar a Primera i no amb dues jornades intersetmanals (dimecres-diumenge).

Comentaris