Les paraules de Tito, ja exjugador del Reus, en directe a TarragonaDigital

Tito Ortiz realitzarà una roda de premsa després de l'entrenament del CF Reus on exposarà els esdeveniments viscuts que l'han acabant portant a la seva desvinculació de l'entitat

 

Tito Ortiz, jugador de futbol que ahir dimecres quedava desvinculat del CF Reus després que prosperés la seva denúncia per l'impagament de les tres nòmines corresponents als mesos de setembre, octubre i novembre, parlarà aquest migdia davant dels mitjans de comunicació per donar la seva versió dels fets de tot allò que ha succeït en el club roig-i-negre en els darrers mesos i que ha acabat amb la crisi més gran de la centenària història de l'entitat. Una important crisi que, de pas, ha acabat amb el futbolista de Santa Coloma de Gramenet al carrer veient com el seu contracte quedava extingit després de la denúncia presentada pel mateix esportista.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La compareixença de premsa serà avui dijous després de l'entrenament en un horari que podria anar d'entre les 12.30 hores a les 13.30 hores, depenent de la durada de la sessió d'exercicis de l'equip entrenat per Xavi Bartolo. Sigui quan sigui, TarragonaDigital us oferirà en directe les declaracions del jugador mitjançant un Facebook Live que podreu seguir a la nostra pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/TGNDigitalEsports) o en aquest mateix article.

 

Tito, sense pèls a la llengua

La compareixença de premsa de Tito es realitzarà a l'exterior de l'Estadi Municipal i s'espera que sigui dura per part del futbolista cap a l'entitat. Tito va veure com ahir dimecres a la tarda el seu contracte laboral amb el club quedava sense efecte després que la Comissió Mixta de LaLiga i l'Asociación de Futbolistas Españoles comprovés que el CF Reus no havia realitzat l'ingrés econòmic al futbolista que hauria aturat la desvinculació. El club, que segons Tito ja li va deixar clar que no comptava amb els seus serveis de cara a una possible renovació per una temporada que pogués compensar el fet de no poder jugar aquesta per la impossibilitat d'inscriure el jugador pels problemes amb el límit salarial, haurà de pagar ara a Tito 48.000 euros en concepte d'indemnització, tal com recull el Conveni Col·lectiu, import al qual s'haurà de sumar les tres mensualitats degudes. A més, el CF Reus no podrà fitxar un futbolista extern al club en el seu lloc i únicament podrà cobrir la seva absència amb la inscripció d'un jugador del filial o de la base.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris