PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Arriba el 18è torneig de futbol 'in memoriam' Salva Ribas del Vendrell

El camp Josep Bové del CE Vendrell acollirà el torneig els dies 11 i 12 d'agost
La presentació del torneig Salva Ribas del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

Tot a punt al Vendrell per acollir la 18a edició del Torneig de futbol 'in memoriam' Salva Ribas, un esdeveniment que ja es pot considerar clàssic a l'estiu vendrellenc. El cap de setmana de l’11 i 12 d’agost, el camp Josep Bové del Club d'Esports Vendrell acollirà el torneig, que es va presentar aquest dimecres al matí a l’Ajuntament del Vendrell amb la presència del regidor d’Esports, Ferran Trillas, el president de l’AE 'in memoriam' Salva Ribas, Antonio Nicolás, del pare de Salva Ribas i membre de la junta de l'entitat, Salvador Ribas, i del representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Joan Plana. També es va comptar amb la presència de Josep Rovira, que ha cedit la copa del guanyador del torneig, una rèplica de la Copa d’Europa.

 

Els partits del torneig

D'aquesta manera, el dissabte 11 d’agost, a les cinc de la tarda, es farà el Torneig de Juvenils, començant amb el partit CF Damm-CF Vilafranca. A les set de la tarda hi haurà el partit RCD Espanyol-RCF ReusD. El partit també inclourà un minut de silenci en memòria de Salva Ribas, una breu actuació d’una alumna de l’EMMPAC que interpretarà «El cant dels ocells» i una actuació dels castellers Els Bous de la Bisbal. Ja el diumenge 12 d’agost, també a les cinc de la tarda, es farà el partit per escollir el tercer i quart classificats, i a les set tindrà lloc la final de juvenils.

 

Any rere any, aquest torneig en record del jove futbolista de la Bisbal del Penedès mort en accident fa 18 anys, s’ha anat consolidant com un referent a la comarca i a tot Catalunya. Un dels atractius del Torneig és el sorteig de les botes de futbol signades per Leo Messi, així com samarretes del Barcelona i l'Espanyol. L’entrada al torneig és gratuïta. Salva Ribas havia jugat en equips com el Vendrell, l’Espanyol i la Damm. Una altra de les competicions clàssiques de l'estiu al Vendrell és el torneig Eduard Machón, que se celebra aquest cap de setmana a Coma-ruga.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris