La XI Ultra Trail de la Serra de Montsant, a punt

Dissabte participaran m茅s de 550 corredors en les cinc curses diferents que formen la competici贸. La m茅s dura tindr脿 una dist脿ncia de 105 km i un desnivell positiu de 4920 metres
S'arriba a l'onzena edici贸 de l'Ultra Trail de la Serra de Montsant | Naturetime

 

L鈥檕nzena edici贸 de l'Ultra Trail de la Serra de Montsant ja est脿 aqu铆. Ser脿 dissabte quan uns 550 participants prenguin posicions per disputar a Cornudella de Montsant una nova prova organitzada per l鈥橝grupaci贸 Cultural Vila-seca sota la producci贸 t猫cnica de Naturetime. Aquesta 鈥楿ltra Trail鈥, una de les m茅s importants de la prov铆ncia, comptar脿 amb cinc modalitats on es repartiran els m茅s de mig miler de participants.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

L'UT, la m茅s exigent

105 quil貌metres de dist脿ncia i un desnivell positiu de 4.920 metres 茅s la millor definici贸 per a l'Ultra Trail d鈥檃quest 2019. El tram far脿 que es doni una volta sencera al Parc Natural de la Serra de Montsant i veur脿 augmentat en quasi un kil貌metre acumulat el desnivell positiu respecte a l鈥檈dici贸 anterior. La prova servir脿 per atorgar cinc punts de qualificaci贸 per a la pr貌xima Ultra Trail du Mont-Blanch i s鈥檋aur脿 de completar en un m脿xim de 24 hores. L鈥檈xig猫ncia de les proves es reduir脿 en les altres quatre categories. En la 鈥Long TSM鈥, la dist脿ncia ser脿 de 82 km i un desnivell positiu de 4.100 metres, mentre que a la 鈥Half TSM鈥 el recorregut no superar脿 els 57 km i el desnivell es quedar脿 en 2.600 metres. Les dues proves quelcom m茅s assequibles s贸n la 鈥TSM 26鈥 amb 26 km de circuit i 1.180 metres de desnivell positiu i la 鈥TSM 10鈥 amb un tra莽at de 10 km i 480 metres de desnivell positiu.

 

La prova m茅s dura tindr脿 trams nocturs | Naturetime

 

Cal recordar que l'Ultra Trail Serra de Montsant neix de la idea d鈥檕riginar un encontre equilibrat entre un entorn natural d鈥檜n valor molt especial, com 茅s el del Parc Natural de la Serra de Montsant; les persones que habiten els pobles integrats en el territori i els esportistes que, amb el seu fort comprom铆s esportiu i hum脿, seran els que tra莽aran el recorregut que els uneix.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris