PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Prop de 650 persones participaran en la vuitena edició de Vandekames

L'esdeveniment esportiu de muntanya tindrà lloc el 3 i 4 d'agost a Vandellòs i comptarà amb moltes novetats
Prop de 650 inscrits en la 8a edició de Vandekames | CEDIDA

 

Els dies 3 i 4 d’agost, Vandellòs tornarà a celebrar una nova edició de Vandekames, que enguany celebra el vuitè aniversari. És un esdeveniment esportiu de muntanya pensat per gaudir amb la família i amics.

 

Aquesta edició compta amb gairebé 650 persones, que participaran en les diferents modalitats de curs i caminades a càrrec del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i del Club Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

 

Les curses i caminades de Vandekames

Aquest any, Vandekames comptarà amb les dues tradicionals curses de muntanya. Per un costat, hi ha la negra, en la qual s’han inscrit 117 corredors i és de 28,3 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.414 metres; i per l’altre la roja, la qual han triat 240 participants i és de 17,860 quilòmetres amb un desnivell positiu de 935 metres.

 

D’altra banda, hi haurà dues caminades amb recorreguts nous. La blava, que consta d’11,870 quilòmetres amb un desnivell de 614 metres, en la qual s’han apuntat 118 persones; i la groga, de 8,220 km amb un desnivell positiu de 333 metres, que ha estat l’opció triada de 76 persones.

 

Cal destacar que Vandekames forma part del Circuit de Curses per Muntanya del Campt de Tarragona (CCTGN). Així doncs, la cursa negra serà puntuable per al Circuit Clàssic del CCTGN i la cursa roja per al Circuit Express del CCTGN. També hi haurà curses infantils, batejades com «Vandekids» per als quaranta nens i nenes d’entre quatre i dotze anys que hi participaran.

 

La VandervertiKal, una de les novetats de l’edició

Una de les novetats d’enguany és la cronoescalada, anomenada amb el nom «VandervertiKal», que puntuarà en el nou Circuit de KV del Camp de Tarragona. Aquesta nova prova, en la qual s’han inscrit unes cinquanta persones, serà d’1,680 quilòmetres i tindrà un desnivell positiu de 343 metres.

 

El punt de sortida i arribada de Vandekames

La plaça Drs. Gil Vernet de Vandellòs serà el punt de sortida de totes les curses i caminades, mentre que el punt d’arribada serà la zona del pavelló poliesportiu i del camp de futbol, en el qual tindran lloc les curses infantils i on se servirà una ‘fideuà’ per a la gent que hi participi. D’altra banda, els participants rebran una samarreta com a obsequi de l’esdeveniment i, a  més, podran banyar-se a la piscina municipal de Vandellòs.

 

Podeu trobar tota la informació a la pàgina web de Vandekames o enviant un correu electrònic a vandekames2018@gmail.com.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris