Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell fitxa Xavi Crespo, ex del Voltregà

El Club d’Esports Vendrell reforça el seu equip amb Xavi Crespo, jugador del CP Voltregà fins a la setmana passada
Xavi Crespo posa amb samarreta del Vendrell | CE Vendrell

 

El Club d’Esports Vendrell ha anunciat aquest dilluns el fitxatge de Xavi Crespo, exjugador del Club Patí Voltregà, per reforçar l’equip de cara al tram decisiu de temporada que l’ha de portar a lluitar per la permanència a l’OK Lliga. Els del Baix Penedès, que van veure com a l’estiu sortia del club de forma inesperada Cristian Rodríguez, han vist aparéixer una oportunitat de mercat amb un jugador que ha estat en actiu fins ara.

 

Reforç en atac

Xavier Crespo Oliva, nascut a la comarca de La Selva (Girona), té 23 anys i actualment era jugador del Voltregà des de l’estiu del 2016, quan va deixar el Lloret de Mar per incorporar-se al seu darrer conjunt. Amb els blanc-i-blaus ha jugat les darreres dues temporades completes i aquesta, que no ha pogut finalitzar, era la tercera. Aquesta campanya havia anotat un total de quatre gols en dotze de les catorze jornades de lliga disputades, tres dels quals els ha aconseguit en les primeres cinc cites del torneig.

 

La seva sortida del Voltregà ha estat envoltada per la polèmica després de les formes com s’han produït. Crespo explicava a ‘El 9 Nou’ que el president Ramon Sitjà ho argumentava amb raons purament esportives i «em van dir que estic en un punt mort al Voltregà», fet que el jugador no compren després de jugar dotze dels catorze partits d’aquesta campanya. «Em diuen que no rendeixo però alhora em posen de titular i jugo de 30 a 35 minuts per partit», assegura Crespo. Sitjà, president dels de Sant Hipòlit, anava més enllà assegurant que «la imatge que donava amb el Voltregà no és ben bé la que volem. A Lleida va tenir una mala actuació i el van acabar expulsant».

 

Una expulsió que no li permetrà debutar en el pròxim partit del Vendrell, dissabte vinent a les 20.00 hores contra, precisament, el Lleida. Crespo podrà estrenar-se com a vendrellenc en el primer partit de la segona volta, el dimarts 22 a les 21.00 hores rebent al Pavelló del Club d’Esports el Reus Deportiu.

 

Comentaris