Bartolo: «Si no hi ha una solució ràpida, potser no hi serem a temps»

Xavi Bartolo, tècnic del CF Reus, parla abans de visitar l'Alcorcón i analitza les darreres hores d'un vestidor que s'enfonsa quan sembla impossible seguir fent-ho
Xavi Bartolo durant un entrenament a Cambrils | CF Reus

 

El CF Reus segueix sense novetats i l'equip ha d'afrontar diumenge un vital partit al camp de l'Alcorcón, líder de la categoria. L'equip que dirigeix Xavi Bartolo acumula quatre derrotes seguides i la plantilla es troba a menys de 48 hores del partit i el tècnic no veu capacitat el seu equip de fer front al millor conjunt de la categoria. Ho ha reconegut Bartolo aquest migdia després de la sessió d'entrenaments d'avui divendres: «Avui no (veu capaç de competir a l'equip). Veurem si demà aconseguim treure alguna cosa en l'entrenament que entre ahir dijous i avui divendres hem perdut pel camí».

 

La matinada de dilluns, a l'horitzó

Bartolo també ha comentat com es presenta la pròxima cita clau en el futur del CF Reus: dilluns a les 23.59 hores. Aleshores serà quan es compleixin tres mesos d'impagament en els sous dels jugadors i l'endemà aquests podran començar els tràmits per abandonar el club: «Entendria que se n'anessin, totalment, al 100%. És una situació atípica, dolorosa, feixuga, complicada, inexplicable i amb moltes promeses que no s'han tirat endavant. Entenc que el jugador se senti decebut amb la resposta de l'entitat des del començament de lliga».

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El tècnic dels ganxets ha reconegut que «a partir de dilluns entraria en la normalitat que els futbolistes prenguessin decisions», advertint que «si no hi ha una solució molt ràpida, potser no hi serem a temps». Qüestionat pel punt de vista respecte al remei econòmic, Bartolo manté que «he de creure perquè sinó no tindria sentit i no tindria forces per treballar cada dia. Ha d'aparèixer aquesta solució. Hem de ser capaços de competir perquè si no després del Nadal no hi ha futur».

 

Escolta les paraules de Xavi Bartolo aquest migdia a l'Estadi Municipal

 

 

Sobre el rival, elogis

L'entrenador del CF Reus ha lloat el rendiment actual d'un Alcorcón que lidera la lliga: «És un grandíssim rival, no és líder per casualitat. Tot el que fa, ho fa bé i amb sentit. Són sòlids darrere i tenen molta confiança en situacions defensives d'u contra u». Un rival de molta entitat que Bartolo ha intentat preparar amb la «setmana més complicada fins ara, veig els jugadors molt afectats, no és el millor escenari però és el que hi ha».