ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Consulta aquí el teu horòscop del 23 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 23 de febrer
Zodíac: les 12 prediccions del 23 de febrer | Catalunya Diari

 

Gràcies a l'influx del planeta Venus, el teu poder de seducció estarà en el seu punt àlgid, així que tu podràs col·leccionar cors sense haver de despentinar-te.

Vigila com et projectes en les xarxes socials, quines fotografies puges i quin tipus de comentaris llances, sobretot, si estàs buscant ocupació.

Encara que la teva salut ara mateix no està especialment amenaçada, igualment corres el risc de sofrir un atac de mandra, que et convidi més a quedar-te en el sofà amb una manta i una pel·lícula.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Tindràs molta sort, Taure! Els esdeveniments d'aquest dissabte et brindaran l'oportunitat de sortir de la rutina diària, així com ser una mica somiador i imaginatiu.

S'aprecien noves perspectives per a tu, i si estàs pendent dels senyals que hi haurà al teu al voltant tindràs la possibilitat de donar solució a certs problemes.

Aquest pot ser un dia important per a tu, especialment si estàs pendent de rebre algunes anàlisis, perquè rebràs millors dades que les realment esperaves.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Pensa bé les coses abans d'actuar, sobretot perquè les decisions que prenguis ara ja no tindran marxa enrere. Amb el temps t'hauries adonat del greu error comès.

Tens bastants problemes personals com per suportar també les males paraules dels teus companys. Sembla que no pensen en els altres i únicament es preocupen d'ells mateixos.

No passa res per menjar de tant en tant una mica de xocolata, però que sigui amb el major percentatge possible de cacau, que permetrà que t’afartis amb més rapidesa.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Els cors lliures seran sol·licitats inesperadament en llocs inusuals potser a través d'una trucada de telèfon o d'una nota que et donin en un bar.

Si has de prendre decisions financeres importants, espera uns dies més i consulta amb amics experts en el tema.

Tensions, drames interns, pensaments negatius… Tens ben identificat tot el que dificulta la teva evolució personal, per mantenir la teva felicitat, has de fer-ho desaparèixer imperativament.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Un esdeveniment que succeeix a persones del teu cercle immediat et deixarà aclaparat i una mica inquiet. No creguis que a la teva vida no pugui succeir una cosa similar.

Aprendre dels errors del passat és la millor opció. Per això, avui et toca pensar quantes coses has perdut per actuar sense prendre les teves pròpies idees com les primordials.

No abandonis el teu físic, ja que d'això depèn el teu benestar. Recorda que no només es tracta d'estètica encara que això també és important.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

En l'amor, encara que el cor et digui una cosa, també cal escoltar el cap, que serà l'encarregat de proporcionar-te el sentit comú.

Podràs millorar els teus ingressos amb l'ajuda de Júpiter. Els jocs d'atzar es posicionaran a favor teu i qualsevol participació de loteria que compris et resultarà beneficiosa.

Durant una època vas dur una vida una mica descontrolada, on menjaves qualsevol cosa i tampoc dormies les hores necessàries per rendir al 100%.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

A causa del mal estat còsmic dels planetes, necessitaràs comprovar que no estàs pensant en el passat pel fet que la teva relació actual no va tan bé com esperaves.

El missatge dels astres és contundent: utilitza els suports que et proporcionen. Demana ajuda extra quan ho necessitis, aquesta vida no és un concurs de veure qui aguanta més temps patint en silenci.

Desitjar estar en un altre lloc que no sigui aquest on ets és la fórmula perfecta per mantenir aquest mal humor. Planifica unes vacances.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Una relació és un llaç molt excitant amb el qual lligar-se de bon grat, Escorpí. Però mai deixis d'examinar a la teva parella, no per trobar defectes sinó per a estar previngut si intenta jugar-te-la.

La teva perspectiva serà posada a prova per algú que té un gran poder utilitzant les seves paraules. Sigues fort i mostra els teus arguments.

Tens el truc per caure fàcilment bé als altres i ja va sent hora que tota aquesta atenció la centris en tu mateix i en allò que necessites.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

La construcció d'un projecte amorós a llarg termini pot estar demandant-te massa energia, i estàs abandonant sense adonar-te les coses més essencials del dia a dia.

Si creus que ha arribat el moment de plantar-te a la feina, ara és el moment. Pocs dies estaràs tant fort i segur de tu mateix com avui.

Tocar de peus a terra és també una reclamació que fan les disposicions astrals per als nadius de Sagitari aquest dissabte.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Els teus encants han donat els resultats que tant desitjaves. Confia que comenci un nou cicle per a tu, si no t'inclines a tornar al passat una vegada i una altra.

Hi ha molts canvis a realitzar que són necessaris per al teu progrés. Sortir de la teva zona de confort és primordial per arribar al lloc al qual et proposes.

Hi ha alguna cosa que t'està avergonyint i és un problema bastant comú. La caspa. Aquesta enutjosa descamació de la pell del teu cuir cabellut que et fa passar moments incòmodes.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Normalment evites parlar de política en qualsevol grup de persones, però avui hauràs de ficar-te en aquestes aigües pantanoses per donar suport a un amic.

Avui ets indestructible! Les oportunitats treuen el cap a la teva vida, i per fi podràs gaudir d'aquests diners en efectiu que guanyes, o fins i tot una mica dels teus estalvis, però sense tenir remordiments.

El té verd ajuda a reduir la càrrega de greix del fetge i el seu alt contingut en antioxidants pot afavorir la seva regeneració.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

És fàcil que et perdis en els teus somnis i fantasies i t'oblidis de contactar amb la vida real, amb allò que pots tocar. Centra’t en la teva parella, la que t'abraça i t'estima.

Si connectes amb aquesta part de la teva consciència que és sàvia i et guia, veuràs amb claredat quines són les accions que et duen a èxit.

Avui podries veure't afectat per un dolor intens que no sabràs que origen té. Hauries de complir amb algunes obligacions, però no et sentiràs del tot bé.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!