MINUT A MINUT

Primeres càrregues a Reus, A-7 tallada a Tarragona

Consulta aquí el teu horòscop del 9 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 9 de març
Zodíac: les 12 prediccions del 9 de març | Catalunya Diari

 

 

Les passions desenfrenades durant aquest dissabte acabaran tenint unes conseqüències negatives per la teva vida amorosa. Recorda que una relació és cosa de dos i no pots forçar a l’altre a fer el que no li ve de gust.  

La fortuna et somriurà d’una manera inesperada. Serà una jornada ideal perquè facis alguna aposta o compris loteria com feia temps que no ho feies.

Ja és el segon avís que reps en molt poques setmanes. No és normal que acabis tan esgotat per una mica d’exercici. Cal que passis una revisió mèdica.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Durant aquesta jornada trobaràs a faltar certes llibertats que es perden quan tens parella, i hi haurà xocs i esquerdes. Els solters també faran volar la seva llibertat, encara que per més que moguin les seves ales no arribaran fins al Sol.

No ets una persona que instintivament sap com administrar les seves finances si hi ha massa zeros. Si guanyessis molts diners, seria difícil que et duressin gaire.

Cal que facis canvis urgents si ets una d'aquestes persones que practiquen esport amb la mateixa freqüència que va al dentista.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

En qualsevol moment pot creuar-se en la teva vida una persona del passat. En el seu moment va ser algú molt important, però ara ja no sents res per ella.

Estàs preocupat per unes inversions que vas fer. Les accions que vas comprar no donen els resultats esperats, però amb una mica de paciència podrien remuntar el vol. Si et veus massa atabalat pels deutes, buscaràs una ocupació extra.

Quan surts a menjar fora de casa, gairebé sempre t'acabes excedint amb les quantitats. De poc serveix posar-se a dieta, si després menges tants dolços i greixos.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

La solitud vol ser la teva amiga avui, un dia on estaràs fins al capdamunt del món, de la teva parella, de la teva família i de tot el que t'envolta.

Probablement trobaràs grans problemes en l’àmbit econòmic, perquè no sabràs respondre a les teves necessitats d'una manera prioritària.

Pensa que estar actiu no ha de ser sinònim de passar mig matí fent exercicis de cardio al gimnàs. També es pot definir com evitar les comoditats de la vida diària, per exemple, rebutjant els ascensors.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

No pots culpar la resta dels problemes que vas creant amb la teva actitud superba i els teus desitjos de seduir tothom. Vigila amb provocar gelosia innecessària perquè es podria girar la truita en contra teva.

Es preveu un dia en què els canvis en la projecció professional seran intensos. Estigues preparat per afrontar-los

No tinguis por ni t'alteris, ja que el que estàs vivint, amb el temps, et durà grans beneficis. Les millores en la teva salut digestiva depenen dels teus bons hàbits.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Els teus continus canvis d'humor et poden jugar una mala passada. Començaràs el dia molt afectuós amb la teva parella i l'acabaràs enfadat. Algun contratemps afectarà el teu comportament.

Si estàs buscant feina, hauries de vigilar molt més que escrius a les xarxes socials. En els processos de selecció cada vegada es fixen més en aquest tipus de detalls.

No et facis el valent cada vegada que cal agafar pesos. Adapta l'esforç a les teves condicions físiques. Només així evitaràs patir una lumbàlgia. Sembla que tens por a posar-te en mans d'un metge.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

El teu cor està desbordant d'amor,  et sents amb llibertat per compartir els teus bons sentiments. Els que t’estimen es mostraran receptius i molt feliços de rebre tots els teus sentiments positius.

Se t'acudeixen projectes de negoci que podrien ser tot un èxit, és el teu haver llançar-te a ells amb total disposició, sense esperar l'autorització de ningú més que la de la teva voluntat.

Recorre al teu autodomini en matèria de salut, a vegades abuses dels dolços i d'aquests plaers de la vida una mica perjudicials.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Aquesta persona t'importa més del que et pensaves. En poc temps ha sabut fer-se un lloc en el teu cor i ja és imprescindible en la teva vida. Que bonic! Entrega’t a aquestes sensacions meravelloses.

Les teves bones eleccions dependran de l'assessorament adequat en el pla laboral i econòmic. L'alegria no és motiu per avergonyir-se, somriu i relaxa’t, si sents que la tensió a la feina es pugui tallar amb un ganivet!

La felicitat és el millor remei i prevenció davant els estats alterats del teu cos. La malaltia és un desequilibri.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Les emocions es disparen, els sentiments es capgiren, i el teu cor torna a bategar ple de vida.

A la feina, els astres venen a dir-te a cau d'orella una cosa molt important: has de recuperar l'autoestima i les ganes de triomfar.

La consolidació d'alguns progressos en la cura del teu cos et permetran aconseguir un estat de salut molt més acceptable.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Bufaran vents del passat que duran amb ells un antic amor. Amplia les teves perspectives emocionals i permetre’t actuar de manera irracional. L'esperança és la clau perquè la vida es desenvolupi de la manera més positiva.

Podries passar una bona estona donant voltes per un centre comercial a la recerca d'aquest producte que tant t'agradaria tenir. Però no oblidis que el temps és or.

Si has estat començant nous hàbits que potser no arribes a mantenir durant molts dies, busca un ancora que et faci establir rutines.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Prefereixes estar sol però avui no deixaràs passar l'ocasió de passar-ho bé una mica amb la seducció. Avui et sents simplement irresistible i les mirades dels altres es fixaran en tu. Perfecte, ja que t'agrada ser el centre d'atenció absolut!

T'alegraràs molt d'aconseguir per fi aquests objectius que et vas proposar, per molt senzills que siguin.

Recuperes la salut, lentament i amb esforç, però si hi ha alguna cosa que val la pena és poder gaudir de la vida en el millor estat possible.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Mercuri, el planeta de la comunicació t'impulsa a dir sense pèls a la llengua tot el que et molesta ara mateix.

Les discussions no són el teu fort, no obstant això, ha arribat un moment en el qual ja no vols conviure amb tantes molèsties ni judicis a la teva manera de fer les coses. Busca les millors paraules, expressa’t dolçament com només els del teu signe saben fer-ho.

Tingues clar que si t'excedeixes en les quantitats de menjar que ingereixes, tindràs grans maldecaps d'origen hepàtic.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris