L’horòscop dels 12 signes del 4 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 4 de març
L'horòscop dels 12 signes del 4 de març | CatalunyaDiari

 

Si vas sorprendre la teva parella amb la teva faceta més romàntica, veuràs com el dilluns encara estaràs gaudint de les mels que vas collir.

A la feina, evita les discussions, torna't invisible, però no cedeixis a les provocacions de persones avorrides que només busquen malmesclar.

Controlaràs el teu estil de vida, perquè ets molt conscient que has tingut una fase de descontrol, i la veritat, ja has deixat estar els teus propòsits de cap d’any.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Venus t'assegurarà un bon clima amorós si deixes la brusquedat guardada en una caixa forta, i només empres com a armes la suavitat, tendresa i delicadesa.

Tenir iniciativa empresarial, fer les coses per tu mateix, sent el teu propi cap, et portarà satisfaccions aquest dilluns en matèria de diners.

Durant aquest dia podries plantejar-te fer un viatge de turisme sanitari, aprofitar per a conèixer una altra ciutat (o un altre país!) mentre millores la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Aquells que tinguin parella han de dipositar tota la seva confiança en ella. No hi ha motius per  pensar en una infidelitat o engany.

Tens previst fer una mudança, ampliar la família o canviar de feina. Qualsevol d'elles afectaran la teva economia, però la decisió ja està presa.

Abans de donar una mala contestació o d'enfadar-te amb algú, és millor que respiris profund i comptis fins a deu. Ja no aguantes més pressió amb tot el que et queda per fer.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Deixa el teu pudor de banda i digues a tothom la felicitat que t'aporta aquest home o aquesta dona que t'ajuda a somriure.

El teu punt de vista exclusiu i original et permetrà aconseguir futures riqueses, sempre que tu siguis el teu fan número 1, el teu major defensor, sense deixar que ningú et menyspreï.

Desconfia dels xerraires del teu entorn, que assegurin, per exemple, que les vacunes són dolentes, per a tu o per als teus fills.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Avui dilluns, no et deixis involucrar a una discussió que no té sentit. Els ànims durant el matí estaran bastant alterats i no podràs fer res al respecte

És convenient que actuïs de manera modesta i discreta. Aprofita les posicions planetàries que són favorables per resoldre tota mena de paperassa.

Has d’aprimar-te, dur una vida el menys sedentària possible, lliure de nicotina i d'alcohol.  Pots beure infusions de castanyer d'Índies o hamamelis.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Hi ha certs comentaris que realitzes que poden ser molt nocius per a la teva parella, sobretot quan fas referències a relacions del passat.

Et sorgirà una bona oportunitat per incrementar els teus estalvis, però tens molts dubtes. El més probable és que al final ho deixis tot com estava.

Si menges fora de casa, sempre acabes ingerint més del que és necessari i a més t'agraden molt les postres. Ara t'estàs adonant dels errors comesos.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Avui la posició dels planetes afavoreix tot el que té a veure amb els teus sentiments. És molt favorable per a la felicitat i també per fer feliços a les persones del teu entorn.

Fuig de les ocupacions que no siguin de cara al públic. Guanyes molts més diners en aquells llocs en els quals es valori la teva presència.

Els cops i les situacions aclaparadores es registren en el cos i queden retinguts en l'energia corporal, on poden ocasionar un bloqueig d'energia.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Hi ha temes delicats que afecten el teu cap i la teva energia amorosa. La culpa no és de la teva parella ni de ningú més. Les influències de Plutó en mals aspectes sempre et passen factura.

Els abusos comesos en el passat afecten el teu present. A la teva riquesa, popularitat i posició. Ets incapaç de fer les coses correctament i sembla que no tries el moment adequat.

Has de mirar els teus monstres interiors, saber que existeixen però mai fer-ho directament i sense prendre cap precaució.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Tens una oportunitat d'or per treure la pols a la teva brillantor i començar a creure't el paper de seductor que fa temps has oblidat.

La complexa situació astral adverteix avui als Sagitari, d’una situació atípica en la qual les coses no arribaran de forma fàcil ni a la primera. Així que tingueu-ho en compte.

Una distorsió en la confluència energètica de Júpiter et converteix en un imant de bacteris i infeccions, que t'obliguen a doblegar les precaucions per a evitar febre i mocs.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

És un bon dia per començar de zero una relació, encara que aquesta sigui de llarga duració. Tornar a repartir les cartes i començar un nou joc en l'amor.

La lluna des de la teva zona dels diners col·labora perquè trobes noves maneres i aplicacions tecnològiques que t'ajudin en el teu progrés i disminueixin el temps de treball requerit.

Ja és moment d'acabar amb aquesta rigidesa en les articulacions. Totes les teves conjuntures estan suportant el trànsit del dur Saturn sobre el teu signe.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

No facis com que no tens sentiments. Vigila aquest nen ferit que habita en el teu interior. Per molt racional que siguis, la vida ens fa mal a tots per igual, d’una manera o una altra.

Tindran lloc successos que afavoriran la teva manera de veure les coses. T'ajudarà a sortir del rutinari, a trencar les regles. És hora que et sentis part del canvi.

És important que entenguis que els contratemps en matèria de salut entren a la teva vida perquè comprenguis quines facetes descuides i quines no mantens en perfecte equilibri.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Et despertaràs amb molts desitjos d’expressar els teus sentiments, de compartir amb les persones que t'envolten. Et sentiràs feliç i voldràs explicar-li-ho al món.

La teva ment brillant i enginyosa en combinació amb les noves tecnologies et brinden una possibilitat de produir més en menys temps.

Tens molta por a algunes malalties? L'experiència d'algunes persones de la teva família, potser et fa sentir vulnerable i susceptible a emmalaltir.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris