Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Habemus president

Una de les incògnites polítiques de l'any a Tarragona, la successió de Josep Andreu a la presidència del Port de Tarragona, per fi s'ha descobert després de mesos d'incertesa i un considerable i desconcertant ball de noms.

 

Finalment serà Josep Maria Cruset, fins ara alcalde de Riudoms, vicepresident de la Diputació i President del PDeCAT al Camp de Tarragona qui es posarà al capdavant d'un dels grans motors econòmics de l'àrea metropolitana de Tarragona.

 

El relleu d'Andreu – qui deixa el càrrec amb un bon balanç de gestió i amb moltes qüestions estratègiques de l'ens portuari ben encaminades - era un d'aquells temes que setmana rere setmana cremaven a l'agenda política de la Conselleria i que finalment el conseller Damià Calvet ha resolt tirant bastant pel dret, atesa la manca de consens territorial per escollir un nom. Quan hi ha un nomenament d'aquesta dimensió mai és a gust de tothom i segurament, els tempos, les formes i altres consideracions similars s'haguessin pogut mesurar millor. Tibantors habituals en política i sobretot, en la vida interna dels partits.

 

En qualsevol cas, habemus president. I això és una bona notícia; principalment perquè el Port de Tarragona podrà deixar d'aparèixer setmana sí, setmana també a la secció de política i tornarà a la secció d'economia que és on s'hi pot lluir de veritat. Cruset té molta feina i el llistó d'Andreu és alt. Entre els objectius, molts i diversos: la consolidació de Tarragona com a port de creuers, seguir cercant la diversificació més enllà dels recurrents carbó, cereal i química o contribuir també a vertebrar i enfortir la regió projectant-se no només Mediterrani enllà cap al món sinó també connectant amb les empreses tarragonines en són només alguns. És doncs, hora de seguir treballant.

 

Notícies relacionades:

Josep Maria Cruset, nou president del Port de Tarragona

El Port de Tarragona: porta d'entrada i sortida al món

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris