5 plans perfectes per a la Nit de Cap d'Any a Tarragona

Sortim a buscar els llocs i els establiments de Tarragona que ofereixen els millors sopars i festes per a acomiadar el 2018 i donar la benvinguda al 2019.
Plans per passar una Nit de Cap d'Any perfecta | Cedida

 

Un altre any que s'escola entre els fulls del calendari i un altre any que apareix l'eterna pregunta: ¿Què fem per Cap d'Any? A TarragonaDigital us volem ajudar a respondre la incògnita proposant-vos alguns dels millors plans per passar la nit de traspàs per a tots els gustos, butxaques i intensitats vitals.

5 plans perfectes per canviar d'any

Podem trobar al Camp de Tarragona plans de tota mena. Des de sopars íntims a macrofestes, hotels de luxe per refugiar-s'hi en parella o establiments més adequats a la celebració familiar. Repassem la regió a la recerca de les millors propostes per oblidar de les penes d'aquest 2018 i esperar amb alegria les noves de 2019.

1. Macrofesta Olympic New Year's Eve

Hi haurà sales amb diversos ambients a la festa de Cap d'Any de Reus. | Cedida

 

Comencem pel més gros. El Pavelló Olímpic de Reus serà l'escenari de la que és la festa més multitudinària de Tarragona. Un esdeveniment organitzat per Bandarra Group, els responsables dels locals reusencs La Nuit i Hangar, que promet emocions fortes per a tots aquells que ni contemplin la possibilitat de quedar-se a casa la Nit de Cap d'Any. Adrenalina i flow durant tota la nit.

 

Cartell musical de primer nivell amb el productor dominicà Henry Méndez, amb DJ Jason Mata, el cantant DRYAN i molts més noms per explotar els 40.000 wats de so i garantir que no s'aturi la festa des de la mitjanit fins a les set del matí. Però hi ha més coses, diverses sales per alternar estils de música i graduar els nivells d'intensitat, chill out, xurreria per fer llit a l'estómac i beure una mica més, photocall o diversos espectacles de ball. I, enguany des del Pavelló Olímpic de Reus es donarà la benvinguda al 2019 amb una 'ball drop' a l'estil novaiorquès i amb un primer petó de l'any per començar a aprofitar el temps des del primer segon de l'any. A més, sortegem entrades al nostre perfil a Instagram, si voleu participar només cal que cliqueu en aquest enllaç.

 

La festa de Cap d'Any del Pavelló Olímpic de Reus serà un dels grans esdeveniments. | Cedida

 

A banda, tot un seguit de sorpreses que s'hi haurà de ser per descobrir-les, perquè l'organització les guarda sota secret de sumari. Tot amb un servei d'autobusos per no preocupar-se pel transport ni pel grau de perjudici alcohòlic, desde qualsevol punt de Reus o fins i tot, des de la Plaça dels Carros de Tarragona, on us tornaran quan la macrofesta s'acabi el primer matí del 2019. Encara sou a temps de comprar entrades i packs d'entrades + consumicions amb preus reduïts. Afanyeu-vos, que després tot seran ais i uis. 

2. Hotel Magnòlia i La Boella

Sopar de Cap d'Any de tranquis i de luxe a La Boella | La Boella

 

Una opció una mica més tranquil·la. Paquet de luxe el que ens té preparats l'hotel Magnòlia de Salou. L'hotel 'Adults only' proposa donar la benvinguda en parella i envoltats de tot el relax i comoditat. Ideal per a parelles ben avingudes o per fer noves amistats. Una habitació superior, al costat de la platja, un llit king size, carta de coixins, banyera d'hidromassatge i a partir d'aquí els vicis de cadascú.

 

La sorpresa de la nit és que l'Hotel Magnòlia us portarà a sopar a La Boella, un dels millors restaurants de Tarragona, i us donaran un magnífic menú de Cap d'Any, amb ball, barra lliure i ressopó. Quan us canseu us tornaran a portar a l'hotel. L'endemà al matí us esperarà un massatge i un bufet lliure d'esmorzar fins a les dotze del migdia. Tot plegat per 500€ per parella. Recordeu que cal vestir d'etiqueta durant el sopar a La Boella.

3. Torre dels Cavallers

Gran sopar i festa de Cap d'Any a Torre dels Cavallers. | Àngel Ullate

L'acabada de reobrir Torre dels Cavallers també ens ofereix una fórmula completa per passar el cap d'any però bastant més econòmica. El restaurant de Montbrió del Camp ens proposa un menú de festa grossa, amb una saborosa successió d'entrants: una terrina de foie i figues, tonyina vermella amb soja i cítrics, pop a la brasa amb patates al morter, llagostins confitats i vieira al Jabugo.

 

Un plat fort a escollir entre el corball de roca i el filet de vedella amb bolets i assortiment de postres nadalencs on no hi pot faltar el tronc de Cap d'Any. Ens ho inclouen tot, cafè, copa i puro. I per no haver d'anar enlloc més, després de sopar barra lliure i música en directe en les acollidores i noves de trinca instal·lacions de Torre dels Cavallers. Tot el paquet per 130 € per persona. Per pensar-s'ho.

4. Reggaeton New Year's Festival

El famós Elilluminari, protagonista de la NIt de Cap d'Any a la TAP | Cedida

 

Perquè hi ha d'haver gent per tot, la Tarraco Arena Plaça ens organitza per al 31 de desembre a les 23:59h una nit de bailoteo sabrosón amb els ritmes llatins com a protagonistes. Danny Romero, Elilluminari o Frank Invernon en seran alguns dels protagonistes.

 

Reggaeton, dembow, dancehall i perreo en una proposta per a no moure's de la ciutat de Tarragona i per rebre el 2019 com si fóssim al Carib. Entrades anticipades també a la venda en els punts habituals i web de la TAP.

5. Revetlla a Valls

Aposta clàssica a Valls, que reformula la revetlla de Cap d'Any. Sopar en família a casa o en algun restaurant de la ciutat i després del raïm al carrer a fer mal. Enguany hi ha un doble concert al Pavelló Municipal Xavi Tondo que promet. Dos grups de versions La Glamour Band portarà música i 'covers' dels 70, 80 i 90 per començar la festa a mitjanit.

 

Prendran el relleu 7Drock, més orientats al públic jove, una banda de 10 músics per rebre el 2019 amb trempera i rock'n'roll.  Sis hores de música i ritme frenètic que garanteixen una ressaca canònica de primer d'any.