1 de 10
Conca de Barberà

Ràbia, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l'Any 2022 es presentarà a Vilaverd

Serà el dissabte 16 de setembre a les 12 del migdia a l'església de Sant Martí

Imatge de l'entrada de Vilaverd | Cedida
per Albert Oliva, Vilaverd | 13 de setembre de 2023 a les 12:43 |
Ràbia, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l'Any 2022, protagonitzarà la propera presentació promoguda des d'Òmnium Cultural Conca de Barberà i Baixa Segarra. Serà el dissabte 16 de setembre a les 12 del migdia a l'església de Sant Martí de Vilaverd en un format de conversa tractant aspectes de la novel·la i també de llengua i societat. L'acte està emmarcat en la celebració a Vilaverd del Correllengua organitzat per l'associació Toquem l'Arpa que enguany arriba a la desena edició.

L'escriptor mallorquí Sebastià Alzamora té una àmplia trajectòria reconeguda amb premis com el Josep Pla, el Ciutat de Palma, el Sant Jordi i el Crítica Serra d'Or. El Premi Òmnium reconeix des de 2017 la millor novel·la publicada en català l'any anterior.  


Ràbia ha estat un èxit de vendes. La primera part de la novel·la gira entorn a la gossa Taylor que mor enverinada. S'explica el lligam que es pot estrènyer amb un animal, el molt que omple, i el buit que deixa en morir. La segona part tracta més les persones. Perfils que semblen haver anat a la deriva fins que han acabat embarrancats en una platja. Passats on és millor no rascar i presents amb futurs incerts.
 
Participació