1 de 10
Esports

El Vendrell inaugura la nova pista d'atletisme Joaquín Seijo

Les obres han tingut un cost d'1,5 milions d'euros, finançats amb recursos de l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona

Imatge de la nova pista d'atletisme al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
per TarragonaDigital, El Vendrell | 18 de setembre de 2023 a les 10:01 |
El passat divendres 15 de setembre, a la tarda, es va celebrar l'acte d'inauguració de la Pista Municipal d'Atletisme Joaquín Seijo al Vendrell. L'acte va incloure discursos i la cerimònia de descobriment de la placa inaugural a càrrec de Kenneth Martínez, l'alcalde del Vendrell, i Marta Ventura, vicepresidenta de la Diputació de Tarragona.

Les obres d'aquesta nova infraestructura esportiva, que van començar al mes d'agost de l'any passat, responen a les necessitats dels clubs d'atletisme i de la població en general. La pista disposa de vuit carrils amb un paviment d'última generació, dos més que l'anterior. A més, està equipada amb un doble carril per al salt de longitud i un doble carril per a la perxa, així com àrees per a llançament de pes, complint les homologacions per a competicions oficials.


A més de la renovació de la pista, els treballs també van incloure millores en el sistema d'irrigació i l'actual sistema d'il·luminació, així com la renovació completa del sistema de sanejament i drenatge. A més, s'ha instal·lat gespa natural en el camp de futbol central i s'ha col·locat una amplada d'un metre de paviment al voltant de la pista, que està coberta amb gespa artificial.

L'alcalde del Vendrell va destacar que "aquesta nova pista és una inversió econòmica fonamental per a la pràctica esportiva i contribueix a promoure un estil de vida saludable mitjançant l'esport". També va afegir que aquesta nova instal·lació homologada "ajudarà a continuar impulsant l'esport com a mitjà de foment de la salut i cohesió social, així com a estimular l'activitat turística i l'activitat econòmica al municipi".


El cost total de les obres va ascendir a 1,5 milions d'euros, finançats amb recursos de l'Ajuntament i una aportació de 697.000 euros del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.
Participació