Novetats en la Cavalcada de Reis de Bonavista: zona sense soroll per infants autistes

Després de dos anys, es repartiran de nou caramels entre els assistents

04 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:49h

Bonavista gaudirà aquest dijous 5 de gener la Cavalcada de Reis que recorrerà els carrers del barri, portant la màgia i la il·lusió a grans i petits. I enguany ho farà amb una gran novetat: una zona sense soroll pels nens i nenes amb autisme i persones amb diversitat funcional. Aquesta es localitzarà a la cantonada del carrer Vint-i-sis amb el carrer Dos, així com la meitat d'aquest carrer.

 

L'esdeveniment, organitzat per l'Associació de Veïns de Bonavista amb el suport de diferents entitats del barri, arrencarà a les 17.30 hores des del carrer Vint-i-vuit, passant pel Camí de la Partió i els carrers Vint-i-dos, Quinze, Vint-i-sis, Dos, Vint-i-u, Onze i Vint-i-dos, i finalitzant a la plaça de la Constitució al voltant de les 19.15 hores.

 

Acabada la Cavalcada, a partir de les 19.30 hores, el Reis d'Orient i el seu seguici estaran al Campament Reial que s'ubicarà al pati exterior de l'Església Santa Maria Assumpte de Bonavista. Allà, els infants podran fer-se fotos, parlar amb ells i, fins i tot, rebre alguns regals.

 

Una altra de les grans novetats de la Cavalcada de Reis de Bonavista serà que es tornaran a repartir caramels entre els assistents, un fet que no es donava des de fa dos anys a causa de la pandèmia de la Covid-19.