Milionari gràcies a 1 euro: El gran premi de la Primitiva que ha caigut a Móra d'Ebre

Pluja de milers d'euros al municipi de la Ribera d'Ebre gràcies a un premi associat a la Primitiva

10 de febrer del 2023

Tot i que els sortejos que criden més l'atenció se celebren per les festes de Nadal, amb la Grossa de Nadal i el Nen, durant l'any també hi ha moltes persones com veuen que els canvia completament la vida gràcies a la sort. Aquest ha estat el cas a Móra d'Ebre en un dels sortejos de la Primitiva d'aquest dijous, 9 de febrer.

 

Fins a 1.000.000 d'euros ha estat el premi que ha caigut al municipi de la Ribera d'Ebre. Segons ha informat Loteries, a l'administració número 2 de Móra d'Ebre, ubicada al carrer Antoni Asens número 19, s'ha validat la butlleta guanyadora de El Joker. Un únic premi de Primera Categoria que costa 1 euro jugar-lo i que a canvi, la persona agraciada, se n'ha endut 1.000.000 d'euros. D'això se'n diu començar bé l'any.

 

La Primitiva Joker és un joc que es va posar en marxa el setembre del 2012 i que està associat a la Primitiva. Consisteix en assignar aleatòriament un número de 7 xifres al resguard. Amb aquesta xifra es participa al sorteig que té set categories de premis fixos, sense dependre de la recaptació. Així doncs, els premis van des d'1 euro, fins al milió d'euros si s'encerten les 7 xifres, com ha passat a Móra d'Ebre.

 

La xifra del Joker que ha portat una pluja de milers d'euros a Móra d'Ebre ha estat el 5587521.

 

Pel que fa a la combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva d'aquest dijous ha estat 6, 16, 24, 28, 32 i 46, amb el número complementari 17 i el reintegrament 9. En aquesta ocasió hi ha hagut també un altre gran premi, de Primera Categoria, amb 6 encerts que ha estat validat també a Catalunya. Concretament a l'administració número 6 de Santa Coloma de Gramenet.

 

Així doncs, en una jornada Catalunya ha aconseguit sumar dos premis milionaris que transformaran totalment la vida dels afortunats o afortunades que tenien les butlletes agraciades.

 

El sorteig es va celebrar en dijous, com és habitual en la Primitiva. Tot i els dos premis milionaris, no hi ha hagut cap persona que hagi encertat la Categoria Especial, i per tant el premi generat se suma al pròxim sorteig de La Primitiva, en què un únic guanyador de Primera Categoria amb Categoria Especial podria arribar a embutxacar-se fins a 3.700.000 euros.