Puigpelat estrena millores a la piscina, als carrers i al Tomb de Muralla

Les obres han estat finançades pel Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona

16 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:53h
Imatge de la inauguració
Imatge de la inauguració | Diputació de Tarragona
Puigpelat ha estrenat la renovació de diferents espais i serveis municipals. En aquest sentit, han estat objecte de les millores la piscina municipal, la vorera dels Arcs i els carrers de les Escoles i del Tomb de la Muralla.

Les obres han tingut un cost de 354.938 euros. Aquestes i també altres actuacions en equipaments i serveis de Puigpelat s'han dut a terme de manera esglaonada des de l'any 2019 fins a l'actualitat, gràcies al Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.


La presentació pública de les diverses obres efectuades es va dur a terme dissabte passat. L'acte va aplegar nombrosos veïns i veïnes de localitat, i a banda de Noemí Llauradó i Marta Blanch, hi ha assistit com a representants institucionals el director dels serveis territorials d'Administració local del Camp de Tarragona, Àngel Cortadelles; el president del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Mateu Montserrat; el vicepresident de la Diputació Joan Josep Garcia; els diputats Josep Forasté i Pere Granados, i la diputada Agnès Ferré.



La inauguració va incloure una cercavila, la signatura de la presidenta de la Diputació al llibre d'honor de l'Ajuntament i parlaments institucionals a la plaça del Pi. Posteriorment, la companyia de teatre Todozancos ha ofert al públic assistent els espectacles Moonlight i Alquimistes del foc. L'acte va acabar amb un castell de focs i un aperitiu popular a la plaça de la Vila.