El Morell posa en marxa uns ajuts per a rehabilitar immobles i espais urbans

Poden optar-hi totes les persones que siguin propietàries o llogateres d'immobles o solars del Morell

L'Ajuntament del Morell ha posat en marxa subvencions per millorar el municipi.
L'Ajuntament del Morell ha posat en marxa subvencions per millorar el municipi. | TarragonaDigital
TarragonaDigital
21 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:41h
L'Ajuntament del Morell ha anunciat la posada en marxa d'un seguit de subvencions per rehabilitar façanes, tancar parcel·les urbanes i pavimentar voreres del municipi.

"Entre tots, millorem la imatge del nostre poble" és el títol de la campanya que el consistori morellenc ha creat per incentivar els habitants del Morell a optar a aquestes subvencions.

Segons assenyala l'alcalde, Eloi Calbet, aquestes subvencions es tornen a posar a disposició de la ciutadania "perquè la voluntat del consistori és que el Morell sigui un municipi més bonic, i una forma d'assolir-ho és cuidant i restaurant el nostre patrimoni urbà".

Subvencions obertes fins al 31 de març

En aquesta línia, els ajuts estan destinats a la rehabilitació de façanes, el tancament de parcel·les urbanes i a la pavimentació de voreres.

Tots els interessats a optar a aquestes subvencions tenen temps fins al 31 de març per presentar la seva petició.

Les bases es poden consultar a la seu electrònica de l'Ajuntament del Morell. Hi poden optar totes aquelles persones que siguin propietàries o llogateres d'algun immoble construït al Morell, així com de solars sense edificar o de parcel·les amb el front de façana sense pavimentar.

Els beneficiaris de les subvencions hauran d'executar-les en un termini, com a màxim, abans del 31 de desembre del 2023. Aquests ajuts també són compatibles amb diferents línies d'altres administracions públiques.

"Serviran per millorar el nostre poble i fer-lo més atractiu per a qualsevol de nosaltres, però també per qui ve de fora" ha conclòs l'alcalde del Morell.